Ναι, την έχουμε σχολιάσει αρκετές φορές με επικριτικό τρόπο τη Madonna σε τούτη εδώ τη γωνιά. Ναι, θεωρούμε υπερβολικά όλα αυτά που κάνει με τα φίλτρα και με την ανάγκη της να μοιάζει νεότερη ακόμα κι από την ίδια της την κόρη. Αλλά απ΄αυτό μέχρι του να διυλίσουμε τον κώνωπα και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάτι από το απόλυτο τίποτα, υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Απόσταση που η πλειοψηφία των ελληνικών μίντια φαίνεται να την διανύει σαν να είναι αγωνιστικό της Formula 1.

  Τι συνέβη με τη Madonna; Ειλικρινά το απόλυτο τίποτα. Ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram και σε μία καθόταν με ανοιχτά πόδια. Δεν είναι όμως ότι φαινόταν κάτι. Ούτε ότι αν φαινόταν, θα επρόκειτο για κάτι το συνταρακτικό ή κάτι που είναι εντελώς έξω από τη Madonna ως περσόνα. Απλώς είχε ανοίξει τα πόδια της. Πώς ανοίγουμε τα πόδια μας όταν ξαπλώνουμε το καλοκαίρι στην παραλία; Πώς ανοίγουμε τα πόδια μας όταν θέλουμε το καλοκαίρι να τα πετύχει ο αέρας γιατί έχουμε ιδρώσει; Κάπως έτσι.

  Μάλιστα, η Madonna έχει βάλει και το χέρι της στο σημείο που θα μπορούσε με έναν τραβηγμένο τρόπο να προκαλέσει κάποια συζήτηση και κρατάει και το ρούχο της. Άρα, ακυρώνεται και η οποιαδήποτε απόπειρα σεξουαλικοποίησης ή μετατροπής σε προκλητικό αυτού που δείχνει. Όχι, δεν ανοίγει τα πόδια της η Madonna με κάποια σεξουαλική συνυποδήλωση που αφορά τα γεννητικά της όργανα. Στο παρελθόν μπορεί να το έχει κάνει, εν προκειμένω όχι.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

  Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, μπορεί κάποιος από εσάς να μας απαντήσει πού ακριβώς βρίσκεται η πρόκληση και το αμφιλεγόμενο που παρουσίασαν οι ιστοσελίδες; Δεν είναι μόνο ότι έχουμε δει απείρως πιο προκλητικά από τη Madonna. Είναι κι ότι την ίδια ακριβώς πόζα, αν την βλέπαμε σε κάποια άλλη, ελάχιστα θα απασχολούσε και σίγουρα όχι με τα ίδια σημαίνοντα και σημαινόμενα.

  Το ερώτημα είναι και πώς ακριβώς έφτασαν στο συμπέρασμα του αμφιλεγόμενου. Στα σχόλια της ανάρτησης δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στα πόδια της που είναι ανοιχτά. Περισσότερο θα κατανοούσα μια αναφορά στα πολλά φίλτρα που έχει βάλει και πάλι, και μοιάζει το πολύ 25 ετών το δέρμα της, παρά αυτό στο οποίο επικεντρώθηκαν.

  Δεν χρειάζεται κάποια τρομερή αποκωδικοποίηση για να καταλάβει κανείς σε τι αποσκοπούσαν τα σάιτ. Η Madonna έχει τη φήμη και όταν κάποιος ακούσει το παραμικρό για εκείνη, περιμένει να ανοίξει το link και να δει τη Madonna να κάνει τα πιο extreme πράγματα και να συμπεριφέρεται σαν hardcore πορνοστάρ. Ακόμα κι αν μια μέρα ανεβάσει φωτογραφία με στολή κοτόπουλου σαν τους τύπους που κάνουν κράχτες σε κάτι diners στις ΗΠΑ, πάλι θα βρεθεί ο τρόπος να γίνει κάτι αμφιλεγόμενο.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Madonna: Τρομακτικά περίεργο το τελευταίο της βίντεο στο TikTok

  Madonna: Η διαφορά ανάμεσα στην πραγματικότητα και στα φίλτρα του Instagram

  Madonna όπως Kim ή όπως Marilyn: Γυμνή στο κρεβάτι με διχτυωτό καλσόν και γόβες