Πίνακας Περιεχομένων
  1. Ακολουθεί ένα μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Δανάη Παππά
  2. «Όταν είσαι ερωτευμένος δε δίνεις σημασία πουθενά. Μόλις τελειώσει αυτό, πρέπει να υπάρξεις κι έξω από τη σχέση»
  3. «Θαυμάζω τους άντρες που θέλουν τη γυναίκα ανεξάρτητη»

  Πώς είναι στα 25 σου να έχεις ήδη 5 χρόνια τηλεοπτικής πορείας και μια μεγάλη αναγνωρισιμότητα; Πώς είναι να έχεις πιάσει σχεδόν 200.000 ακόλουθους χωρίς να ανεβάζεις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες; Η Δανάη Παππά ίσως έχει τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, τις δίνει μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

  Στη συζήτηση που είχαμε, βρέθηκα απέναντι σε μια κοπέλα που κάλλιστα θα μπορούσε να την έχει ψωνίσει άγρια ή να μην είναι τόσο «φιλαράκι». Δε μπορείς ποτέ να μάθεις έναν άνθρωπο μέσα σε μια ώρα, αλλά η Δανάη Παππά σε γεμίζει με αυτή την αίσθηση. Σίγουρα κρατάει πράγματα και για τον εαυτό της, μα μοιάζει είναι ειλικρινής και χωρίς κάποια λόξα ή ατζέντα. Την ρωτάς, σου απαντάει. That’s it.

  Ακολουθεί ένα μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Δανάη Παππά

  – Πώς αντιμετωπίζεις την αναγνωρισιμότητα και πώς επηρεάζει αυτή τους ανθρώπους της ζωής σου (οικογένεια, φίλους, σύντροφο);

  Δανάη Παππά: Πάντοτε όταν εμφανίζεται μια αναγνωρισιμότητα για κάποιον, επηρεάζεται και ο περίγυρος του. Μου συνέβη και μένα. Πολλές φορές μπορεί να ανεβάσω στόρι με κάποια φίλη μου και θα την ακολουθήσουν μετά στα social και θα την ρωτάνε για εμένα. Κι είναι κουραστικό γιατί δεν είναι δικό μου κομμάτι, είναι η ζωή κάποιου άλλου. Δεν είναι ωραίο να μπλέκομαι στις ζωές των φίλων μου και να είμαι πρωταγωνίστρια, γιατί είναι δική τους ζωή και πρωταγωνιστούν αυτοί.

  Θέλει ηρεμία μια τέτοια κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια μου και τον σύντροφό μου. Νιώθω ότι από ένα σημείο και μετά θα σκεφτούν κι αυτοί «δηλαδή εγώ τι; δεν έχω καμία σημασία; μόνο για τη Δανάη αξίζω;». Κι ευτυχώς που ο σύντροφός μου είναι ψυλλιασμένος με αυτή την κατάσταση λόγω της δουλειάς του. Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά μου αρέσει να τα συζητάω αυτά και να τα εξηγώ. Είναι κάτι που συμβαίνει, κάποιοι ασχολούνται με μένα, αλλά ο φίλος μου, η φίλη μου, θα πρέπει να το βγάλουν από το μυαλό τους και να μην επηρεάσει τη σχέση μας. Δηλαδή εγώ δεν αλλάζω απέναντι τους, αυτοί γιατί να αλλάξουν;

  «Όταν είσαι ερωτευμένος δε δίνεις σημασία πουθενά. Μόλις τελειώσει αυτό, πρέπει να υπάρξεις κι έξω από τη σχέση»

  – Από τα 20 σου είσαι σχεδόν ασταμάτητα σε τηλεοπτικές δουλειές και δη καθημερινές σειρές. Δε σε ρουφάει όλο αυτό από την υπόλοιπη ζωή σου; Υπάρχεις ως Δανάη Παππά έξω από τους ρόλους σου;

  Δ.Π: Στις αρχές όταν ξεκίνησα με το Τατουάζ, δεν είχα επαφές με την οικογένεια και τους φίλους μου, ούτε σχέση. Τότε με ταρακούνησα, συμμαζεύτηκα και κατάλαβα ότι όπως πάω θα μείνω μόνη και θα χάσω τη ζωή μου. Ήμουν και αρκετά συναισθηματική, δενόμουν με τους ανθρώπους που δουλεύαμε, οπότε ό,τι μου ζητούσαν, είτε ξεπερνούσε τα όρια μου είτε όχι, έλεγα ναι.

  Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι χάνομαι και αποφάσισα να τα βλέπω όλα επαγγελματικά και να με προστατεύω για να είμαι σωστή στη δουλειά μου. Γιατί όσο κάνεις χατίρια, μετά χάνεις και την επαφή με τη δουλειά σου.

  – Είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι όλη μέρα με τη σχέση τους ή αποζητάς την απομόνωση σου;

  Δ.Π: Θέλω να είμαι και να νιώθω ανεξάρτητη, οικονομικά και συναισθηματικά. Ακόμα κι ας είμαι σε μια σχέση, θέλω να νιώθω πως οποιαδήποτε αλλαγή δε θα με χαλάσει. Δε θέλω να αγκιστρωθώ κάπου και να έχω σανίδα σωτηρίας. Δε χρειάζομαι τίποτα να με επιβεβαιώσει. Με τον σύντροφό μου υπάρχει αμοιβαία κατανόηση σε αυτό. Ποιος μπορεί να είναι 24/7 με τη σχέση του;

  Κάποια στιγμή θα σε ρουφήξει αυτό. Είμαι η Δανάη σκέτο, όχι η Δανάη σε σχέση. Με τον σύντροφό μου έχουμε ένα πρόγραμμα που μας κουράζει κι ενώ ζητάμε το να είμαστε μαζί, θα βγούμε τελικά μόνοι με φίλους ή μόνοι με τον σκύλο ή μόνοι εντελώς. Και θα είναι οκ αυτό.

  Το δεχόμαστε και οι δύο. Είναι ωραίο όταν συμβαίνει αυτό το «φουλ ερωτευμένος», αλλά κρατάει μερικούς μήνες. Δε γίνεται συνέχεια. Όταν είσαι ερωτευμένος δε δίνεις σημασία πουθενά και θες να είσαι 100 ώρες με τον άνθρωπο σου.  Μόλις τελειώσει αυτό, θα πρέπει να υπάρχει συνείδηση για το ότι υπάρχετε και έξω από τη σχέση σας.

  «Θαυμάζω τους άντρες που θέλουν τη γυναίκα ανεξάρτητη»

  Δανάη Παππά

  Είναι κι αυτό ένα κομμάτι που πρέπει να γουστάρει ο ένας στον άλλον. Σε αυτό παίζει ρόλο το timing. Αυτό στο λέω τώρα. Πριν 2.5 χρόνια, θα σου έλεγα άλλα. Νιώθω ότι ήθελα να είμαι πιο τρελή, ζητούσα από τον άλλο να είναι συνέχεια δίπλα μου. Τα ήθελα όλα την ίδια στιγμή. Και μόνη μου να είμαι και συνέχεια μαζί με τον σύντροφό μου. Τώρα κατανοώ ότι θέλω να κυλάνε όλα ομαλά, είτε χωρίζεις τον δρόμο σου είτε συνεχίζεις να προχωράς μαζί με άλλον.

  – Τι είναι αυτό που αγαπάς στους άντρες;

  Δ.Π: Θαυμάζω τους άντρες που θέλουν τη γυναίκα ανεξάρτητη. Δε μου αρέσουν αυτές οι βαθιά ριζωμένες προκαταλήψεις. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν χύσει αίμα για την ισότητα. Είναι και άντρες που έχουν χύσει αίμα. Απλά για κάποιο λόγο δε βγαίνουν στο προσκήνιο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό πιστεύω ότι θα αλλάξει. Στις επόμενες γενιές τα μυαλά είναι πιο ανοιχτά. Έχω γνωρίσει άντρες που είναι τόσο καθωσπρέπει, που δε θα κάτσουν να ασχοληθούν με το αν η γυναίκα τους βγάζει περισσότερα. Κι αυτοί είναι πολλοί. Αλλά δυστυχώς δεν «κάνουν θόρυβο».

  Photo Credits: Γιώργος Μαλεκάκης

  Βοηθός Φωτογράφου: Νίκος Κοντός

  Μακιγιάζ: Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη/Cheri Up Cosmetics

  Styling: Μελίνα Κάππη

  Μαλλιά: Ρομίνα Τόση

  * Δείτε όλη τη συνέντευξη που έδωσε η Δανάη Παππά, στο περιοδικό Nitro που κυκλοφορεί στα περίπτερα