Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η ζωή μετά το GNTM
    2. Άννα-Μαρία Ηλιάδου: «Δεν θα κάτσω να αποδείξω σε κανέναν ότι δεν είμαι ελέφαντας»
    3. Η αγάπη της για το πιάνο
    4. Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου δε διστάζει να κάνει αυτή την πρώτη κίνηση
    5. Η σχέση με τον εαυτό της και τη μαμά της

    Δύο χρόνια μετά τον τελικό του GNTM, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου έχει διανύσει μια μεγάλη απόσταση στο χώρο της μόδας, έχει εξελιχθεί επαγγελματικά, αλλά κυρίως έχει ωριμάσει εγκεφαλικά, σε βαθμό μεγαλύτερο απ΄αυτόν που θα συναντούσε κανείς σε ένα άτομο της ηλικίας της. Είναι ακόμα 20 ετών άλλωστε.

    Η ανάδειξη της μέσω του GNTM ακολουθήθηκε από την ατυχία της πανδημίας, διάστημα στο οποίο δεν μπόρεσε να κυνηγήσει όσο θα ήθελε το όνειρο της δουλειάς στο εξωτερικό. Πλέον όμως, είναι σε μια φάση που το έχει αποφασίσει και σύντομα θα την δούμε να ταξιδεύει για να πάει στις Μέκκες της μόδας.

    Αυτά όμως είναι λίγο πολύ γνωστά. Τα πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα για την Άννα-Μαρία Ηλιάδου, και όχι τόσο γνωστά, που τα αποκαλύπτει στη συνέντευξή της στο Nitro.gr, είναι πως πρόκειται για μια πιανίστρια, που μπορεί να παίξει γνωστές κλασικές μελωδίες ακούγοντας μερικές νότες.

    Κάτι άλλο που χρειάζεται να ξέρεις για την Άννα-Μαρία Ηλιάδου είναι ότι προσφάτως άρχισε τη γυμναστική και της αρέσει πολύ, μαγειρεύει πολύ καλά και εξεζητημένα φαγητά, έχει ένα ισχυρό δέσιμο με τη μαμά της κι ας νευριάζει που δεν πιάνει με την πρώτη όσα της μαθαίνει για τα πατρόν και τη ραπτική και πάνω απ΄όλα, της αρέσει να γελάει.

    Αν έχεις χιούμορ και δεν είσαι μίζερος, τότε το πιο πιθανό είναι να την γοητεύσεις. Εντάξει, αρκεί να είσαι και μελαχρινός. Αλλά πιο πολύ να την κάνεις να γελάει.

    Η ζωή μετά το GNTM

    – Μου φαίνεται ότι παραμένεις ακόμα ένα κορίτσι, κι ας είσαι 3 χρόνια σε μια απαιτητική δουλειά…

    Αν αναφέρεσαι στο κομμάτι της παδικότητας, ναι την έχω διατηρήσει, αλλά θεωρώ ότι έχω ωριμάσει σε πολλά. Είμαι ανεξάρτητη, βγάζω τα χρήματα μου, δουλεύω για μένα, νομίζω ότι έχω ωριμάσει περισσότερο απ΄ό,τι θα αναλογούσε στην ηλικία μου.

    – Ανατρέχεις σε παλιές σου φωτογραφίες; Βλέπεις διαφορές πάνω σου;

    Σίγουρα, γιατί αλλάζω κιόλας. Παραμένω γλυκούλα όμως. Έχω διαφορά στις μοντελικές πόζες, αλλά δεν υπάρχει κάποια τεράστια διαφορά.

    – Πόσο κοντά είναι αυτό που φανταζόσουν με αυτό που έχεις ζήσει, μετά το τέλος του GNTM;

    Είναι αρκετά κοντά. Έχω κάνει πολλά πράγματα που ήθελα να κάνω. Μου μένει να φύγω έξω για δουλειά και φέτος έχω αποφασίσει να το κάνω. Θέλω να πάω σε μια πόλη, να κάτσω 1.5-2 μήνες, να δω πώς είναι, να γυρίσω, να πάω αλλού. Κάποια ζητήματα με κράτησαν λίγο πίσω σε αυτό.

    – Σε τρόμαξε ποτέ αυτό που υπήρχε και υπάρχει ως εικόνα για το χώρο της μόδας και τα μοντέλα, που ακούμε συχνά ότι τις σέρνουν σε πιο επικίνδυνα μονοπάτια;

    Σίγουρα ο χώρος κρύβει παγίδες. Δύσκολα όμως θα πέσεις σε αυτές, αν δεν αφήσεις εσύ ο ίδιος τα περιθώρια. Όχι, δε με τρόμαξε, γιατί έχω μάθει από μικρή να πατάω γερά στα πόδια μου, να επιλέγω πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μου και να θέτω εξ αρχής τα όρια.

    – Αν δεν ήσουν μοντέλο, τι θα ήθελες να γίνεις;

    Θα έκανα τα πράγματα που ούτως ή άλλως κάνω και τώρα. Θα ασχολούμουν με το πιάνο μου, που τώρα πάω για να πάρω το πτυχίο μου, και είμαι και στη σχολή Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας. Δεν είναι μόνο αυτό που ακούγεται. Είναι πολύ καλή σχολή για μεταπτυχιακά. Είμαι και δεν είμαι εκεί. Μέχρι να αποφασίσω αν θα κάνω κάτι άλλο, λέω ότι σπουδάζω εκεί. Από μικρή πάντως ήθελα να γίνω δικηγόρος. Όταν όμως έγιναν οι Πανελλήνιες, ρώτησα τον εαυτό μου αν θα διαβάσει και είπα μέσα μου “Όχι”. Ούτε αν περνούσα νομική, θα διάβαζα τόσο πολύ.

    – Με το μόντελινγκ πότε είπες ότι θες να ασχοληθείς;

    Εγώ είχα κάνει δύο διαφημίσεις όταν ήμουν πολύ πολύ μικρή. Και μου ταίριαζε πάρα πολύ. Απλά η μαμά μου με σταμάτησε, γιατί μία δασκάλα στο νηπιαγωγείο της είπε ότι μπορεί να ψωνιστώ. Μετά το θέλησα μόνη μου στα 14 μου για να βγάλω κάποια λεφτά, πήγα σε ένα πρακτορείο, μίλησα, έκανα κάποιες πασαρέλες και μετά μπήκα στο παιχνίδι.

    – Πώς άλλαξε τη ζωή σου αυτή η απήχηση που σου έφερε το παιχνίδι και πώς επέδρασε ότι ξαφνικά είχες τόσες δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους;

    Να σου πω, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Επειδή ο κόσμος με αγάπησε ουσιαστικά, δεν είχα άσχημα σχόλια, ένιωθα ότι όλοι είναι φίλοι μου και μεγαλώνει η παρέα μου. Κάτι τέτοιο. Δεν ένιωσα κάτι τρομερό, με την κακή την έννοια. Έβλεπα και όλα τα αστεία που έκαναν, τα fanpages και μου άρεσε. Από την άλλη όμως, σίγουρα η επίδραση σε νέους ανθρώπους φέρει και μια μεγάλη ευθύνη. Αυτό είχε ως συνέπεια να φιλτράρω πάρα πολύ την εικόνα μου στα social media, χωρίς όμως να χάσω τον αυθορμητισμό μου.

    Άννα-Μαρία Ηλιάδου: «Δεν θα κάτσω να αποδείξω σε κανέναν ότι δεν είμαι ελέφαντας»

    – Σε αυτά τα δύο χρόνια που αυξάνεις τον κύκλο των ακόλουθων σου και των γνωριμιών σου, ο κόσμος παραμένει εξίσου φιλικός;

    Σίγουρα υπάρχουν αυτοί οι σπαστικοί που θα τους ξινίσει το οτιδήποτε, αλλά δεν τους δίνω σημασία. Γελάω συνήθως. Τώρα αν κάποιος κάτσει και μου γράφει άσχημα πράγματα, επειδή έτσι του τη βάρεσε, δε μπορώ να κάνω κάτι.

    – Έχει γραφτεί για σένα κάτι που να μην ήταν αλήθεια και να το θεώρησες πολύ κακό που ειπώθηκε;

    Ναι, έχουν ειπωθεί κάποια περίεργα πράγματα, αλλά δε θέλω να τους δώσω περισσότερο χώρο.

    – Είσαι απρόσιτη ως άνθρωπος;

    Εγώ; Με τίποτα. Αν η ενέργεια του άλλου δε μου αρέσει, δεν του δίνω σημασία. Ίσως αυτό να με κάνει να φαίνομαι απρόσιτη.

    – Σε προσεγγίζουν άνθρωποι για να εκμεταλλευτούν αυτό που είσαι κι όχι γιατί όντως γουστάρουν την παρέα σου;

    Κοίτα, εγώ αφήνω τους ανθρώπους να με πλησιάσουν, ακόμα κι αν έχουν σκοπό να με εκμεταλλευτούν με τον τρόπο που το λες, αλλά όλα έχουν κάποιο όριο. Μπορεί να πέσω στην παγίδα, αλλά δε θα το μετανιώσω, γιατί κάτι θα έχει κερδίσει κάποιος, θα του έχω κάνει καλό και θα μου γυρίσει πίσω.

    – Σε αυτή την πορεία έχασες ανθρώπους από τη ζωή σου, επειδή ήσουν γνωστή και δεν υπήρχε πια ο χρόνος;

    Περισσότερο εγώ έχω τα παραπονάκια μου, να σου είμαι ειλικρινής. Βλεπόμαστε και με τις φίλες μου από τη σχολή και με τα κορίτσια από το GNTM που έγιναν κολλητές μου, δεν έχει αλλάξει κάτι επί της ουσίας.

    – Οι μη γνωστοί φίλοι σου ενοχλήθηκαν από την αναγνωρισιμότητα σου;

    Όχι. Δεν υπάρχουν, πιστεύω, τέτοια θέματα.

    – Τι απαντάς σε αυτούς που λένε ότι άνθρωποι της σοουμπίζ ή influencers τα έχουν όλα, βγάζουν πολλά λεφτά και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα κι είναι σε κυκλώματα;

    Θα τους έκανα αυτό ακριβώς το ερώτημα. Αν κάποιος είναι γνωστός, δεν έχει προβλήματα; Τι σημαίνει αυτό; Όλοι άνθρωποι δεν είμαστε; Ναι, διαφέρουν τα προβλήματα, αλλά υπάρχουν. Γενικώς δε θα έμπαινα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ με τέτοιες αντιλήψεις. Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν κατανοεί την πραγματικότητα. Επειδή μπορεί να προβάλλουμε τις «χλιδάτες» στιγμές μας, σημαίνει ότι ζούμε σε ένα ροζ συννεφάκι; Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος πια τρώει αυτό το κουτόχορτο. Το έχω προσέξει και σε μένα, πριν καταλάβω κάποια πράγματα γι΄αυτόν το χώρο. Όταν δεν έχω αποδείξεις, δεν πιστεύω όσα λέγονται. Δεν σκέφτονται βέβαια όλοι έτσι. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα σπαταλούσα χρόνο για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

    Η αγάπη της για το πιάνο

    – Στα επόμενα δύο GNTM είδες παιδιά να μην τους απασχολεί καθόλου η μόδα και να τους νοιάζουν μόνο οι ακόλουθοι;

    Υπήρξαν σίγουρα περιπτώσεις. Στη δική μου τη χρονιά δεν ήταν ακόμα τόσο σαφές τι σημαίνει ριάλιτι και τι σου δίνει πίσω. Τώρα όλοι ξέρουν, μπαίνουν τελείως διαφορετικά. Εμείς ήμασταν άβγαλτοι σχεδόν και όλα ήταν πολύ φυσικά. Τώρα νιώθω ότι οι περισσότεροι προσποιούνται.

    – Θα γινόσουν μέρος του GNTM, ως κριτής αυτή τη φορά;

    Αν μου το πρότειναν, θα τους έλεγα “πλάκα μου κάνετε”. Δεν έχω πολλή εμπειρία για να το υποστηρίξω, άρα ούτε και γνώση. Σκέψου να μπω κριτής και να μπει διαγωνιζόμενη που να έχει κάνει περισσότερα πράγματα από μένα και να την κρίνω εγώ. Θα με χλευάσει και θα έχει και δίκιο.

    – Το επάγγελμα σου είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης. Αν και έχεις ακόμα πολύ δρόμο, κάνεις σκέψεις για το μετά;

    Ναι, το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Δεν έχω όμως το χρόνο να υλοποιήσω κάτι. Έχω τη σχολή, το πιάνο, τις δουλειές μου, το όνειρο του εξωτερικού, οπότε έχω βάλει μια παύση σε οτιδήποτε άλλο, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον.

    – Πιάνο θα ήθελες να διδάξεις;

    Σίγουρα θα μπορούσα. Μου έχει μείνει τώρα να πάρω το πτυχίο μου, είμαι στην ανωτέρα τάξη και μετά το πτυχίο είναι το διδακτορικό.

    – Άρα έχεις καλό μουσικό αυτί; Μπορείς να ακούσεις δυο νότες και να παίξεις τη μελωδία;

    Έχω πολύ καλό αυτί, τύπου μόλις ακούσω κάτι, μπορώ να το παίξω. Όλα τα κομμάτια πριν τα παίξω ούτως ή άλλως, τα ακούω για να έχω μια μεγαλύτερη ιδέα για το κομμάτι. Πιο πολύ πάντως παίζω τα κομμάτια που έχω σε παρτιτούρες.

    – Από ποια ηλικία το ξεκίνησες;

    Από τα 6 μου. Η μαμά μου με έβαζε από μικρή να δοκιμάσω πολλά πράγματα. Όταν κάτι δε μου άρεσε, δε με πίεζε ποτέ. Μόνο στον χορό με πίεσε κάπως, γιατί θυμάμαι δε μου άρεσε το καλσόν και ήθελα να σταματήσω, οπότε μου το έβαζε και πήγαινα. Δεν είναι καν πίεση αυτό. Το πιάνο όμως μου άρεσε και μου αρέσει πολύ.

    – Είχες δηλαδή από μικρή ακούσματα κλασικής μουσικής;

    Με το πιάνο ήρθε αυτό. Μου αρέσει γενικά η μουσική, είμαι άνθρωπος της μουσικής. Ακόμα και στην τουαλέτα όταν μπω, θα κάτσω παραπάνω για να ακούσω μουσική. Μετά κυκλοφορώ στο σαλόνι ακούγοντας μουσική. Παντού ακούω.

    – Τι σου αρέσει από τα κλασικά έργα;

    Δεν τρελαίνομαι για Μότσαρτ. Έχω αδυναμία στον Μπετόβεν και τον Σοπέν.

    – Από άλλα ακούσματα;

    Ακούω τα πάντα εκτός από hard rock και heavy metal. Κι εκεί μπορεί να βρω κομμάτια που να μου αρέσουν. Κυρίως ακούω λαϊκά, r ‘n’ b, ραπ, τραπ, ποπ κι ό,τι άλλο υπάρχει.

    Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου δε διστάζει να κάνει αυτή την πρώτη κίνηση

    – Δεν είσαι ένα άτομο που συζητιέται ιδιαίτερα για πράγματα εκτός της δουλειάς της. Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις που έχει συμβεί στο παρελθόν να ασχοληθούν μαζί σου για πιο προσωπικά ζητήματα, πώς αντιδράς; Γίνεσαι περισσότερο καχύποπτη με τους ανθρώπους;

    Ό,τι γίνεται στη ζωή μου, δε νιώθω ότι είμαι αναγκασμένη να εξηγήσω τι ισχύει και τι όχι. Αν ποτέ νιώσω ότι θέλω να το κάνω, θα το κάνω με τον τρόπο μου. Αλλά δε θα δώσω αναφορά. Σίγουρα όταν σε ξέρει ο κόσμος, αυτό απαιτεί μια τεράστια προσοχή. Αυτό είναι ένα μάθημα που έχω πάρει από αυτές τις περιπτώσεις που λες κι εσύ.

    – Σε φλερτάρουν;

    Νιώθω ότι δε με φλερτάρουν όσο θα με φλέρταραν, αν δεν ήξεραν ότι είμαι εγώ. Αν και το θεωρώ πολύ χαζό αυτό. Το έχω καταλάβει από συζητήσεις με τις φίλες μου. Εγώ ενηλικιώθηκα και μπήκα κατευθείαν σε αυτό το κομμάτι. Οι φίλες μου δεν το έζησαν από την αρχή αυτό. Έχουν δει τη διαφορά. Και αυτό που συμβαίνει σε αυτές, συμβαίνει και σε μένα.

    – Αν κάποιος θέλει να σε προσεγγίσει και κομπλάρει..

    Αν μου αρέσει, θα τον προσεγγίσω εγώ. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Κάπως θα τον πειράξω, θα τον κάνω να γελάσει. Εμένα μου αρέσει πολύ να γελάω, να είμαι διαχυτική, οπότε όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.

    – Ποιο είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει κάποιος για να σε γοητεύσει;

    Να με κάνει να γελάω, να μην είναι μυγιάγγιχτος…

    – Αυτά όμως έρχονται σε δεύτερο επίπεδο. Αν με κοιτάξεις, δε θα καταλάβεις αν έχω χιούμορ.

    Σε μένα συμβαίνει το εξής. Η σημασία που έχω δώσει στα αγόρια, τις φορές που τους έχω δει στην αρχή, είναι ελάχιστη ως καθόλου. Είναι το μετά που με κάνει να τους δω αλλιώς. Αν ο άλλος δεν έχει χιούμορ, βαριέμαι πολύ και δεν το συνεχίζω. Μπορεί να κρατήσω φιλικές σχέσεις, αλλά κι αυτό δύσκολο το κόβω. Τώρα αν με ρωτάς για την εξωτερική εμφάνιση, νομίζω ότι έχω αδυναμία στους μελαχρινούς.

    – Φιλίες με αγόρια έχεις;

    Έχω έναν κολλητό από το σχολείο, που είναι σαν να βρίσκεται στο μυαλό μου και πάντοτε μου δίνει τη συμβουλή που θέλω.

    – Υπάρχει φιλία άντρα-γυναίκας;

    Πιστεύω ότι σε κάποια στιγμή, όλες οι φιλίες άντρα-γυναίκας είχαν κάτι το ερωτικό από έναν από τους δύο, αλλά για μένα ισχύει το εξής: κάποιες φορές εκτιμάω ότι είναι πολύ πιο σημαντικό για μένα να έχω τη φιλία κάποιου, παρά να μπλέξουμε ερωτικά και η φιλία να χαθεί. Εγώ δεν θα έπαιρνα το ρίσκο.

    – Αυτό στο ρώτησα γιατί συνήθως όταν είσαι σε μια ερωτική σχέση, το ταίρι σου θέλει να είναι αυτό που ξέρει τα πάντα για σένα και κάπως σπάει ο δεσμός με έναν φίλο.

    Δε μου έχει τυχεί προς το παρόν γιατί εδώ και αρκετό καιρό δεν είμαι σε καμία σχέση, οπότε δε μπορώ να στο απαντήσω. Ήμουν πολύ μικρή. Εγώ στις σχέσεις είμαι πολύ ερωτιάρα, μες στο πάθος, δίνω τα πάντα.

    – Ο λόγος που δεν είσαι σε σχέση εδώ και καιρό, είναι γιατί δεν έτυχε ή γιατί προτίμησες να συλλέξεις εμπειρίες;

    Απλώς δεν έχει έρθει. Όπως έρθουν τα πράγματα. Εγώ δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, το αφήνω να πάει όπως είναι. Δεν με κυνηγάει και κάτι, μικρή είμαι. Έχω παρατηρήσει κι ότι σε μεγαλύτερες γυναίκες κάπως σαν να τρομάζουν που μεγαλώνουν. Εγώ δεν το έχω αυτό. Οπότε το αφήνω να προχωρήσει μόνο του, έτσι είναι πιο απολαυστικό. Δεν έχω κάποια ανασφάλεια. Άμα ήθελα να κάνω σχέση, θα είχα κάνει.

    Η σχέση με τον εαυτό της και τη μαμά της

    – Αναγνωρίζεις τον εαυτό σου ως μια ωραία κοπέλα;

    Ναι, μου αρέσω πολύ. Και όσο μεγαλώνω και ωριμάζουν τα χαρακτηριστικά και το σώμα μου, μου αρέσω περισσότερο. Άρχισα να κάνω και γυμναστική και με βλέπω και γουστάρω αυτό που κοιτάζω.

    – Η γυμναστική είναι στο καθημερινό σου πρόγραμμα;

    Όχι. Κατ΄αρχάς να ξέρεις ότι εγώ είμαι πολύ «πριγκίπισσα» και νιώθω πολύ αστεία όταν κάνω γυμναστική. Όταν κάνω καινούργιες ασκήσεις, μέχρι να τις καταλάβω, με βλέπω και γελάω. Σιγά σιγά το φτιάχνω. Γι΄αυτό και ανεβάζω συχνά stories. Και μου αρέσει που γυμνάζομαι, αλλά και γελάω καθώς τα βλέπω.

    – Η καθημερινότητα σου τι περιλαμβάνει;

    Δεν έχω σταθερό πρόγραμμα. Το πιάνο είναι το μόνο σίγουρο, αλλά κι αυτό έρχεται σε ώρες μεταμεσονύχτιες, ακόμα και 2 το βράδυ, επειδή έχω τον σιγαστήρα. Θα δω όσο περισσότερο γίνεται τις φίλες μου και το υπόλοιπο θα είναι δουλειά. Κοιμάμαι πάντως αργά συνήθως. Α, ασχολούμαι επίσης πολύ με το σπίτι, καθαρίζω και μαγειρεύω κυρίως, γιατί κι η μαμά μου δουλεύει πολύ, οπότε όταν μπορώ, θα της μαγειρέψω.

    – Η δουλειά πόσο χρόνο σου τρώει στην κάθε μέρα;

    Κάποιες μέρες μπορεί καθόλου, κάποιες μπορεί να φας όλη τη μέρα. Το Instagram ειδικά, αν θες να κάνεις κάτι καλό, μπορεί να πάρει πολλές ώρες. Και δεν είναι ότι στην πολλή ώρα θα βγει κάτι καλό. Αλλά θέλει να ασχοληθείς αρκετά, να βρεις την τοποθεσία, το κόνσεπτ. Κι όσο ασχολείσαι, τόσο περισσότερο φαίνεται και τόσο περισσότερο προσεγγίζεις τους πελάτες που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου.

    – Βγάζεις πιο πολλά λεφτά ως μοντέλο ή ως influencer;

    Το δεύτερο.

    – Είπες πριν ότι μαγειρεύεις. Τι φτιάχνεις συνήθως;

    Τις προάλλες έκανα ένα ριζότο με γαρίδες και βγήκε τέλειο. Έκανα πρόσφατα γλώσσα, διάφορα λαχανικά… Φέτος ειδικά μαγειρεύω πολύ και μου αρέσει. Έχω μαγειρέψει και σε φίλες μου.

    – Με τη μαμά σου πώς είστε;

    Οι φίλες μου της έχουν τρέλη αδυναμία. Εγώ μιλάω σχεδόν για όλα μαζί της, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Δε θα βγούμε μαζί, γιατί η μαμά μου δε βγαίνει με τίποτα. Πολύ σπάνια. Δουλεύει πολύ, είναι μοντελίστ/πατρονίστ και συνεργάζεται με σχεδιαστές.

    – Απ΄ό,τι έχεις πει στο παρελθόν, δε γνώρισες τον μπαμπά σου. Αυτό σου άφησε ένα κενό;

    Δεν μπορώ να το πω γιατί πέθανε όταν ήμουν πολύ πολύ μικρή και στην ουσία δεν έχω ανάμνηση που να τον περιλαμβάνει. Ακούω ιστορίες γι΄αυτόν και μέσα απ΄αυτές τον αγαπώ και νιώθω σαν να τον γνωρίζω. Δε μου λείπει κάτι, δε ένιωσα ποτέ ότι μου λείπει η πατρική φιγούρα.

    * Φωτογραφίες: NikZik, Ζωή Καπίρη