Πίνακας Περιεχομένων
    1. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Τσούτσα στο Nitro Magazine

    Την μάθαμε για τα καλά μέσα από τη σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1, που προβάλλεται καθημερινά στις 17:30. Η Δέσποινα Τσούτσα είναι από τα πολύ φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό δε χρειάζεται να το γράψω εγώ. Αυτό που χρειάζεται να γράψω είναι πως πρόκειται για ένα πάρα πολύ διασκεδαστικό άτομο για να συναναστραφεί κανείς.

    Κάποιος βλέπει μια ξανθιά, με αστραφτερό χαμόγελο και σκέφτεται «αυτή είναι μια μοιραία γυναίκα, δεν την πλησιάζεις εύκολα». Και τελικά, αυτό που ισχύει, χωρίς να απορρίπεται το… μοιραίο, είναι ότι η Δέσποινα Τσούτσα θα κάνει τις σκανταλιές της, θα παίξει σαν παιδί, θα γελάσει με το στόμα ανοιχτό και με όλη της την ψυχή, θα είναι ένας άνθρωπος με τα όλα του.

    Η Δέσποινα Τσούτσα μίλησε στο περιοδικό Nitro για την επαγγελματική της ζωής, αλλά και για πτυχές της προσωπικότητας της. Ας πούμε για τον σκύλο της που αποτελεί την πρίζα φόρτισης της ηρεμίας της. Ή για το ότι φωτογραφίζει το σπίτι της κάθε φορά που θα φύγει, για να τσεκάρει αν έχει κλείσει όλα τα παραθυρόφυλλα, τον θερμοσίφωνα και κάθε συσκευή.

    Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Τσούτσα στο Nitro Magazine

    – Είναι ένα συχνό φαινόμενο οι ηθοποιοί να κάνουν παρέα μόνο με συναδέλφους τους και να έχουν πολλούς φίλους. Είναι τα πράγματα έτσι όπως φαίνονται και σε εμάς; Γίνονται τόσο εύκολα φιλίες στο χώρο σας παρόλο που είναι τόσο ανταγωνιστικός;

    Δέσποινα Τσούτσα: Είναι δύσκολο να κάνεις φιλίες με ανθρώπους εντός χώρου. Δε μένει χώρος και χρόνος γιατί κάθε χρόνο αλλάζεις δουλειά και μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή του καθενός. Κρατάς όσο μπορείς επαφές, αλλά το να βρεθείτε, γίνεται δύσκολο. Γνωρίζεις διαρκώς νέους ανθρώπους, γνωρίζει κι ο άλλος νέους ανθρώπους, οπότε απ΄αυτή την οπτική είναι δύσκολο να κρατηθούν φιλίες μεταξύ ηθοποιών. Εγώ δένομαι με τους ανθρώπους, μ΄αρέσει να δένομαι και να δίνω όλο μου το είναι, είτε σε φίλους είτε σε σχέσεις.

    Δέσποινα Τσούτσα

    – Όταν είσαι έξω ή στα social media, σε προσεγγίζουν για να σε φλερτάρουν; Είσαι ανοιχτή;

    Δ. Τ: Όπως κάθε κορίτσι, δέχομαι κι εγώ το φλερτ από ανθρώπους. Κι εγώ αν κάτι μου αρέσει, θα το πω, δεν έχω κόμπλεξ. Είμαι ανοιχτή σε φιλίες και έρωτες.

    – Δεν επηρεάζεται καθόλου αυτό από τις προηγούμενες εμπειρίες σου; Είσαι ανοιχτή ακόμα κι αν έχεις πληγωθεί;

    Δ. Τ: Δεν κλείνομαι επειδή μπορεί να πληγώθηκα από κάποιον. Το κάθε τι στη ζωή είναι μοναδικό. Αν είχα μια άσχημη εμπειρία, δε θα περιμένω να είναι άσχημη και η επόμενη. Ελπίζω πάντα στο καλύτερο. Έχω καταφέρει να μη με στιγματίζουν τόσο πολύ οι καλές ή οι κακές εμπειρίες ώστε να «δηλητηριάσω» τις επόμενες σχέσεις μου. Μπαίνω κάθε φορά με τα μπούνια, σαν να είναι η πρώτη φορά. Δεν έχω πει ποτέ ότι δε θα ξαναερωτευτώ ή ξαναεμπιστευτώ.

    – Τι είναι αυτό που θα σε κάνει να ερωτευτείς κάποιον και τι είναι αυτό που λέμε dealbreaker;

    Πιστεύω πολύ στη χημεία ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Εγώ δίνω πολλές ευκαιρίες, συγχωρώ πολύ εύκολα. Το βάζω και στα θετικά μου και στα αρνητικά. Για να φτάσω να πω τέλος, σημαίνει ότι ο άλλος με έφτασε στο αμήν. Δε θα με σεβάστηκε, δε θα ήταν ειλικρινής, δε θα υπήρξαν βασικά στοιχεία.

    – Έχεις κάτι στην καθημερινότητα σου που είναι «παραξενιά»;

    Δ. Τ: Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που βγάζουν φωτογραφία το θερμοσίφωνα για να σιγουρευτούν ότι τον έχουν κλείσει. Φωτογραφίζω αυτό που ισιώνουν τα μαλλιά για να ξέρω ότι το έκλεισα. Αγχώνομαι πολύ. Αν σκεφτώ ότι έχω ξεχάσει τη μπαλκονόπορτα, θα γυρίσω κατευθείαν σπίτι να την κλείσω, ακόμα κι αν είμαι στην άλλη άκρη της πόλης.

    – Τι κάνει η Δέσποινα Τσούτσα όταν δεν έχει γύρισμα;

    Δ. Τ: Στον ελεύθερο μου χρόνο βλέπω πολλές σειρές. Μου αρέσουν πάρα πολύ. Και κάνω γυμναστική. Γυμναστική έκανα μες στην καραντίνα. Πριν έκανα πολύ χορό, αλλά επειδή στην καραντίνα δεν είχα πού να πάω, ξεκίνησα μόνη στο σπίτι με βιντεάκια. Χορό έκανα από μικρή, μπαλέτο κυρίως. Πήγαινα επίσης πολλά φροντιστήρια. Στην εφηβεία αυτά.

    Αυτό που έκανα όμως πολύ όταν ήμουν μικρή, ακόμα και πολύ πιτσιρίκι, είναι να πηγαίνω σε παραστάσεις, να παίρνω το πρόγραμμα, να το διαβάζω ολόκληρο και μέχρι να πάω στην επόμενη, ανέβαζα αυτή την παράσταση μόνη μου στο σπίτι. Με κοινό τους γονείς και τον αδερφό μου. Έκανα όλους τους ρόλους. Νομίζω τους βασάνιζα (γελάει). Έβλεπα το θέατρο και ήθελα να είμαι πάνω. Έλεγα στους γονείς μου ότι μια μέρα θα είμαι στη σκηνή. Έστηνα λοιπόν παράσταση και τους έβαζα να κάνουν ησυχία, απαγόρευα τα κινητά. Αυτό το έκανα το απόγευμα. Το βράδυ έπιανα το καραόκε που έχω και ακολουθούσε η τραγουδίστρια Δέσποινα. Οπότε, μάλλον δεν περνούσαν καλά.

    – Ο κόσμος πιστεύει ότι εσείς οι ηθοποιοί έχετε όλα τα προβλήματα λυμένα και πως έχετε τα χρήματα για να είστε πάντοτε όμορφες και περιποιημένες. Εσύ νιώθεις πάντοτε όμορφη; Δεν έχεις τις φάσεις σου της ανασφάλειας;

    Δ. Τ: Όταν κοιτιέμαι στον καθρέφτη, με πιάνουν στιγμιαίες ανασφάλειες, αλλά γρήγορα λέω μέσα μου «και τι να κάνω; αφού αυτή είμαι; να με αλλάξω;» κι έτσι το ξεπερνάω. Θεωρώ ότι όλα πάνω μας φτιάχτηκαν για κάποιο λόγο. Τώρα, αν πιο μεγάλη με πιάσουν τα τρελά μου και θέλω να αλλάξω κάτι επάνω μου, γιατί να μην το κάνω; Προς το παρόν κοιτιέμαι, σίγουρα κάτι δε θα μου κάθεται καλά, όπως σε όλους, και πάω παρακάτω.

    * Θα βρεις όλη τη συνέντευξη στο 3ο τεύχος του Nitro που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

    ** Φωτογραφίες: Γιώργος Μαλεκάκης/Μακιγιάζ: Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη & Cheri Up Cosmetics/Styling: Μελίνα Κάππη/ Μαλλιά: Ρομίνα Τόση