Πίνακας Περιεχομένων
    1. Οι λανθασμένες κινήσεις του Harry και «νεραϊδόσκονη» του Buckingham

    Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, μετά από την περιπέτεια υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, φαίνεται να δείχνουν ένα πιο «ανθρώπινο» πρόσωπο απέναντι της. Όχι, μόνο επισκέφθηκαν το παλάτι μετά από δύο χρόνια, αλλά ο Harry έδωσε και συνέντευξη μιλώντας για την «απρόσμενη» επίσκεψη. 

    Ο πρίγκιπας Harry ακούγεται να λέει στην παρουσίαστρια Hoda Kotb του NBC Today, σε ένα απόσπασμα που ήδη μεταδόθηκε, πως ήθελε να βεβαιωθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει «τους σωστούς ανθρώπους γύρω της» και είναι «προστατευμένη». Ακόμα, τόνισε ότι θαυμάζει τη «μεγάλη αίσθηση του χιούμορ» της βασίλισσας και ότι ήταν «πολύ ωραίο που την συνάντησα» – κάπου εδώ ακούγονται γέλια -.

    Αυτή η συνέντευξη έρχεται τελείως κόντρα στην προηγούμενη που είχαν δώσει στην Oprah Winfery σε μια ειδική εκπομπή του 2021. Τότε είχαμε ακούσει να κατηγορούν το παλάτι για κακομεταχείριση της Meghan, για ρατσιστικά σχόλια σχετικά με το χρώμα δέρματος του παιδιού, ενώ ο Harry επέπληξε τον πατέρα του ότι τον είχε αποκόψει από τα οικονομικά της οικογένεια. Γενικά είχαν πει πολλά που υπονοούσαν ότι δεν θέλουν καμιά σχέση με το Buckingham.

    Η τελευταία τους επίσκεψη και συνέντευξη, αποδεικνύει το αντίθετο. Είναι σίγουρα μια πολύ καλή κίνηση από τους επικοινωνιολόγους τους και γενικά από όλο το team που τους μανατζάρει. Δεν θα πήραν την απόφαση από μόνοι τους να κάνουν το ταξίδι στην Μεγάλη Βρετανία, ειδικά μετά από όλον τον ντόρο που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και οι βαρύγδουπες προηγούμενες δηλώσεις τους σίγουρα θα έχουν περάσει από κάποιο φιλτράρισμα και θα έχουν πάρει το ok.

    Μπορεί η απόφαση αυτή να τους κάνει να δείχνουν «υποκριτές» για κάποιους, όμως, πολλοί θα σκεφτούν ότι σκέφτηκαν την Βασίλισσα (που λέγεται ότι είναι στα τελευταία της) και πόσο καλά έκαναν που πήγαν να την δουν. Κανείς, λοιπόν, δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι από τα δύο ισχύει. Υπάρχει και η πιθανότητα οι κατηγορίες που έχουν προσάψει να είχαν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή για να δικαιολογήσουν την αποστασία του ζεύγους.

    Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι πάλι προσπαθούν να επωφεληθούν από την κατάσταση, δείχνοντας το καλό τους προσωπείο. Αυτό που είναι κοντά στην Βασίλισσα, γιατί στην τελική «οικογένεια» είναι. Το να μην πήγαιναν να την δουν, θα σχολιαζόταν αρνητικά και σίγουρα αυτό θα επηρέαζε το «τέλειο» image που θέλουν να δημιουργήσουν.

    «Ήταν υπέροχα που ήμουν μαζί της. Ήταν τόσο ωραίο να τη βλέπω, είναι σε εξαιρετική φόρμα. Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου και απλά φροντίζω να είναι προστατευμένη και να έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της. Τόσο η Meghan όσο και εγώ ήπιαμε τσάι μαζί της, οπότε ήταν πολύ ωραίο να την συναντήσουμε». Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, λένε τα παραμύθια στο τέλος.

    Οι λανθασμένες κινήσεις του Harry και «νεραϊδόσκονη» του Buckingham

    Το ζευγάρι, ίσως, να κάνει την εμφάνισή του στους εορτασμούς για το πλατινιένιο ιωβηλαίο της Ελισάβετ Β, ακόμα μια στρατηγική κίνηση, καθώς χρειάζονται τη δημοσιότητα και τη «νεραϊδόσκονη» του Buckingham για να επιβιώσουν. Θα είναι η τελευταία μεγάλη οικογενειακή εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι της βασιλείας της, για αυτό και όλοι θα είναι εκεί. Αν δεν παραβρεθούν, τότε μπορεί να βλάψουν ξανά την υπόληψη τους.

    Ο Harry θα πρέπει να κάνει πίσω εν μέσω διαμάχης για την ασφάλειά του, αφού κατέθεσε μήνυση κατά του Υπουργείου Εσωτερικών, ισχυριζόμενος ότι δεν ένιωθε ασφαλής να φέρει την οικογένειά του στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να μην τους παρέχει αστυνομική προστασία.

    Γενικά, ακολουθούν μια συγκεκριμένη στρατηγική και ξέρουν καλά ποιες καταστάσεις να εκμεταλλεύονται. Η απώλεια της Meghan από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, ελάχιστα σχολιάστηκε, καθώς είχαν αφήσει να υπονοηθεί ότι εκείνος έκανε τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον της. Η ρήξη μεταξύ του ζευγαριού και των μελών της βασιλικής οικογένειας, όμως, έγινε βαθύτερη τον περασμένο μήνα, όταν ο Harry ανακοίνωσε βιαστικά ότι δεν θα επέστρεφε στην Αγγλία για τo μνημόσυνo της 29ης Μαρτίου για τον πρίγκιπα Φίλιππο. Δεν τους παίρνουν άλλα λάθη.

    Η απώλειά τους από τις τελευταίες στιγμές της Βασίλισσας θα ήταν καταστροφικές για το ζευγάρι, που αν και δεν θέλει δεσμούς με την βασιλική οικογένεια, συνεχίζει να επωφελείται από τους «καρπούς» της, έστω και έμμεσα.

    Οι συνεντεύξεις που δίνουν και τα ντοκιμαντέρ που κάνουν σε συνεργασία με Netflix και Spotify, βασίζονται πάνω στην εμπειρία που είχαν στο παλάτι. Προφανώς και πληρώνονται από αυτά, ενώ φαίνεται να συνεχίζουν να δίνουν το παρόν σε μερικές δημόσιες εμφανίσεις με την βασιλική οικογένεια. Το πόσο υποκριτικό είναι αυτό ή απλά ένα παιχνίδι που παίζουν καλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.

    Δεν είναι τυχαίο, όμως, που πηγές από το παλάτι τους κατηγορούν ότι παίζουν με τα συναισθήματα της Βασίλισσας. «Πιστεύω ότι είχαν λείψει στη βασίλισσα και στον πρίγκιπα Κάρολο,  και ως εκ τούτου θα μπορούσαν να τους τυλίξουν γύρω από τα μικρά τους δάχτυλα και να τα χρησιμοποιήσουν για εμπορική χρήση όπως έκαναν πριν», είπε ο βασιλικός βιογράφος Andrea Levin στο «Good Morning Britain».

    Οπότε η επωνυμία που έχουν δημιουργήσει είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το παλάτι, για αυτό και η νέα του συνέντευξη θα είναι πιθανότατα πολύ πιο light από εκείνη του 2021. Και όχι δεν στηρίζουμε το Buckingham, αλλά για ακόμα μια φορά γίνεται φανερή η δολοπλοκία / υποκρισία που κρύβεται πίσω από τις πόρτες του παλατιού – και έξω από αυτές-.

    Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

    Gender Reveal Party: Η πιο άβολη νέα μόδα των μελλουσών μαμάδων

    Υπάρχει η υποκρισία και υπάρχει και η Caitlyn Jenner – Νέες αντιφατικές δηλώσεις από την πρώην ολυμπιονίκη

    Η εκτόξευση της Sydney Sweeney: Από το The Handmaid’s Tale στην επιτυχία του Euphoria