Οργιάζουν οι φήμες για το «νέο hot ζευγάρι του Hollywood», το οποίο φαίνεται να είναι ο Leonardo DiCaprio με την Gigi Hadid. Ο 47χρονος φαίνεται να περιτριγυρίζει το 27χρονο supermodel και εκείνη -αν και αρχικά δεν ήθελε- σιγά σιγά ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον του ηθοποιού.

  Ωστόσο, είναι πολλοί οι δύσπιστοι που θεωρούν πως πρόκειται για άλλη μία πληρωμένη προσπάθεια των tabloids να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα δημοσίων σχέσεων των πελατών τους. Και φυσικά, να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα κλικ γίνεται.

  Έτσι και αλλιώς, δεν είναι λίγες οι φορές που οι φημολογούμενες νέες σχέσεις αστέρων αποδείχτηκαν «σικέ».

  Ποιος θα ξεχάσει τον χαμό που έγινε όταν ο Brad Pitt και η φρεσκοχωρισμένη Emily Ratajkowski βγήκαν για φαγητό; Ή όταν ο The Weeknd άρχισε να φωτογραφίζεται δημόσια να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την Angelina Jolie. Κανένα από αυτά τα «ζευγάρια» δεν αποδείχτηκε να είναι κάτι σοβαρό.

  Από την άλλη όμως, πολλοί ξεχνούν πως δεν ζούμε πια έναν αιώνα πίσω. Δύο άτομα του αντίθετου φύλου, διάσημα ή μη, μπορούν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς να χρειάζεται να έχουν σοβαρή σχέση.

  Ή, εναλλακτικά, μπορεί να έχουν κάτι εφήμερο. Ποιος τους υποχρεώνει να κάνουν σχέση αντί να έχουν μόνο σεξουαλικές επαφές, χωρίς να υπάρχει κάτι πιο σοβαρό; Εξάλλου, ζούμε στην εποχή του hookup culture, που το σεξ έχει απελευθερωθεί και δύο άνθρωποι μπορούν να περνούν καλά χωρίς να ζητούν δέσμευση ο ένας από τον άλλον.

  Δεν είναι υποτιμητικό για καμία κοπέλα να έχει να λέει ότι στην ζωή της «έχω κοιμηθεί και εγώ με τον Brad Pitt», χωρίς να χρειάζεται να κάνει σχέση μαζί του και να πρέπει να την κρεμάσει στα μανταλάκια. 

  Γιατί είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη μας να βρούμε το επόμενο «hot ζευγάρι» της showbiz; Γιατί έχουμε στήσει μάτι στην «κλειδαρότρυπα» των διασήμων και προσπαθούμε να τους ζευγαρώσουμε λες και είναι οι κούκλες μας; 

  Υπάρχει και το The Sims για αυτό. Μπορούμε εκεί να φτιάξουμε όσα υποθετικά ζευγάρια θέλουμε, χωρίς να χρειάζεται να κυνηγούν οι paparazzi τους celebrities ώστε να μάθουμε ποιοι ανταλλάσσουν σωματικά υγρά μεταξύ τους και ποιοι όχι.

  Δείτε ακόμη: Γιατί η Penelope Cruz είναι σπουδαιότερη ηθοποιός κι από την Meryl Streep | Nitro.gr