Πίνακας Περιεχομένων
    1. Οι φημολογούμενες ερωμένες του Putin

    Η μανία του Vladimir Putin να κατακτά ότι βάζει στο «μάτι» του, είναι πλέον γνωστή. Τον ίδιο ζήλο, λοιπόν, φαίνεται να βάζει και όσον αφορά τις γυναίκες. Γενικά κρατάει μυστικές τις σχέσεις που έχει κάνει, αλλά κατά καιρούς έχουν ξεσπάσει φήμες που τον ήθελαν με διάφορες.

    Όλοι γνωρίζουν, επίσης, τον επεισοδιακό χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, Lyudmila Putina, το 2013, μετά από 30 χρόνια γάμου. Η ανακοίνωση του διαζυγίου έγινε μπροστά σε κάμερα για τις ρωσικές ειδήσεις στο Παλάτι του Κρεμλίνου, τερματίζοντας μια πολυετή παραφιλολογία σχετικά με τη σχέση τους.

    Πριν από τον χωρισμό φήμες που μιλούσαν για μια ερωτική περιπέτεια με μια πολύ νεότερή του, πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, την Alina Kabaeba, η οποία υπήρξε η «πέτρα του σκανδάλου». Και δεν είναι η μόνη. Πλέον, οι δυτικές κυρώσεις ρίχνουν φως σε τις πρώην ερωμένες του, οι οποίες ζουν πλουσιοπάροχα μια πολυτελή ζωή στη Δύση, χρηματοδοτούμενη από λεφτά που έχουν κλαπεί από τον ρωσικό λαό.

    Οι φημολογούμενες ερωμένες του Putin

    Lyudmila Shkrebneva

    Η Ρωσίδα αεροσυνοδός, που παντρεύτηκε τον Putin το 1983 . Ήταν επίσημα η «πρώτη κυρία» της χώρας, όταν εκείνος έγινε για πρώτη φορά πρόεδρος το 2000. Οι δυο τους απέκτησαν δύο κόρες, που βρίσκονται στη λίστα κυρώσεων. Η μεγάλη κόρη, Maria Putina, χρησιμοποιεί το επώνυμο Vorontsova και είναι συνιδιοκτήτρια της Nomenko, μιας επενδυτικής εταιρείας υγειονομικής περίθαλψης.

    Η δεύτερη κόρη, η Katerina Tikhonova, πρώην επαγγελματίας χορεύτρια διευθύνει μια πρωτοβουλία σχετικά με την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.  Η Maria παντρεύτηκε τον Jorrit Faasen, ο οποίος είχε μια υψηλά αμειβόμενη δουλειά που σχετιζόταν με τον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου της Ρωσίας, αλλά αναγκάστηκαν να πάνε πίσω στη Ρωσία το 2014.

    Η Katerina παντρεύτηκε τον Kirill Shamalov το 2013, που έγινε ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της Ρωσίας, ως διευθυντής και εν μέρει ιδιοκτήτης της Sibur, μιας ρωσικής εταιρείας πετρελαίου και πετροχημικών. Τελικά χώρισαν το 2018. Η πρώην γυναίκα του Putin, έχει ξαναπαντρευτεί και μετακόμισε στη νότια Γαλλία. Ο νέος της σύζυγος, Artur Ocheretny, είναι δύο δεκαετίες νεότερος, σύμφωνα με το Οργανωμένο Crime and Corruption Reporting Project.

    Svetlana Krivonogikh

    Το 2003, ο Putin φαίνεται να είχε δεσμό με μια καθαρίστρια που εργαζόταν σε ένα από τα πολυτελή του σπίτια. Η Krivonogikh ζει τώρα στο Μονακό, σε ένα διαμέρισμα 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε μια μυστηριώδης off shore εταιρεία που αποκαλύφθηκε στα Pandora Papers το περασμένο φθινόπωρο. Έχει μια 19χρονη κόρη, την Luiza Rozova , η οποία είναι επίσης γνωστή ως Elizaveta Krivonogikh και μοιάζει πολύ στον Putin.

    Η μητέρα της έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία, αξίας 95 εκατομμυρίων δολαρίων, και διαθέτει ένα γιοτ που κινείται με ναυτική συνοδεία. Είναι μάλιστα συνιδιοκτήτρια της Bank Rossiya, μιας από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες στη Ρωσία, που ιδρύθηκε με χρήματα από το Κομμουνιστικό Κόμμα τη δεκαετία του 1990.

    Alina Kabaeva

    Μια από τις πιο γνωστές φημολογούμενες ερωμένες του Putin, είναι η Kabaeva. Λέγεται ότι παντρεύτηκε την Ολυμπιονίκη στην ρυθμική και απέκτησε μαζί της τέσσερα παιδιά, δύο δίδυμα κορίτσια και δύο αγόρια, που γεννήθηκαν όλα στην Ελβετία. Η Kabaeva ήταν μουσουλμάνα και προσηλυτίστηκε στη Ρωσική Ορθοδοξία για τον Putin, σύμφωνα με πηγές.

    Victoria Lopyreva

    Ακόμα μια ερωμένη του λέγεται ότι είναι η ρωσική τηλεοπτική προσωπικότητα και Μις Ρωσία 2003, η οποία μέχρι το 2018 έγινε πρέσβειρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA και διευθύντρια του διαγωνισμού Μις Ρωσία. Τώρα φέρεται να είναι σε σχέση με έναν Ρώσο, τον Igor Bularov.

    Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

    ΗΠΑ: Θα επιβληθούν κυρώσεις στις 2 ενήλικες κόρες του Putin

    Rihanna: Η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο – Έκανε ντεμπούτο στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχος του Forbes

    Britney Spears: Κατηγόρησε δημόσια τον Justin Timberlake σε ανάρτησή της στο Instagram