Πίνακας Περιεχομένων
    1. Γιατί αυτό που ζητάει η Super Kiki είναι πρακτικά αδύνατο;

    H Super Kiki με μια μακροσκελή ανάρτηση ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στο Instagram ότι απέβαλε. H influencer έκανε έκκληση προς όλους να μην της μιλήσουν για το συγκεκριμένο θέμα και όταν είναι έτοιμη θα το κάνει εκεί. Έσβησε, επίσης, τη φωτογραφία με το υπερηχογράφημα, με την οποία είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της.

    «Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

    Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλειμμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

    Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου» έγραψε η Super Kiki.

    SUper Kiki story αποβολής

    Γιατί αυτό που ζητάει η Super Kiki είναι πρακτικά αδύνατο;

    Δυστυχώς με την ανάγκη για άντληση πληροφοριών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, αυτό που ζητάει είναι σχεδόν ανέφικτο. Ειδικά όταν είσαι ένα πρόσωπο της επικαιρότητας, που για κάποιον λόγο θα βρίσκεσαι σε εβδομαδιαία βάση στο προσκήνιο της επικαιρότητας, τόσο οι καλές ειδήσεις, όσο και οι κακές που σε αφορούν, θα αναπαραχθούν.

    Ο κόσμος μπαίνει πλέον στη ζωή του κάθε influencer και ξεχνάει ότι δεν «του ανήκει». Ζητάει εξηγήσεις και αναζητάει τον λόγο για το κάθε τι που μπορεί να κάνει. Στην περίπτωση της εγκυμοσύνης, όταν την ανακοινώνεις, τότε ίσως να νιώσεις αναγκασμένη – χωρίς να είσαι- να ενημερώσεις το κοινό σου ότι απέβαλες. Προφανώς και η περιέργεια τρώει τον κόσμο, οπότε αν την έβλεπαν σε βάθος χρόνο χωρίς «φουσκωμένη κοιλίτσα» και όλα τα σχετικά, που γίνονται ειδήσεις στα sites, θα απορούσαν και οι πρώτες φήμες θα ξεσπούσαν.

    Οπότε είναι φυσιολογικό η Super Kiki και η κάθε influencer που νιώθει ότι η ζωή της παρακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο να θέλει να δώσει εξηγήσεις. Ωστόσο, είναι σχεδόν αδύνατο να μην λάβει έκταση το θέμα ή να μην της στέλνουν μηνύματα, ρωτώντας την πώς είναι και τί συνέβη από την στιγμή που δημοσιεύει ένα τόσο σοβαρό story. Οι περισσότεροι δεν θα το κάνουν κακοπροαίρετα. Απλά είναι δύσκολο για κάποιον τρίτο να κατανοήσει τα ζόρια που τραβάει ένας celebrity, την ζωή του οποίου έχει θεοποιήσει στο μυαλό του, και να σεβαστεί τα όρια τα οποία θέτει. Ειδικά όταν σου έχει δώσει ανοικτή πρόσβαση στην προσωπική του ζωή μέσα από τα social.

    Επίσης, είναι γνωστό ότι τα κακά νέα μεταδίδονται και αναμεταδίδονται πολύ πιο γρήγορα από ένα χαρμόσυνο γεγονός, όπως συμβαίνει και στον προσωπικό μας κλειστό κύκλο. Μπορεί από μικροπρέπεια ή από χαιρεκακία κάποιος να ικανοποιείται με τις αναποδιές σου. Οπότε το ότι η Super Kiki απέβαλε δεν θα είναι παρά μια είδηση για εκείνον, που θα θρέψει την ανάγκη του να νιώσει ότι σε άλλους συμβαίνουν χειρότερα πράγματα στη ζωή τους.

    Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

    Το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. για τις δυσκολίες των ΑμΕΑ θα έπρεπε να το δουν πρώτα οι ίδιοι οι αστυνομικοί

    Σωκράτης Μάλαμας: Τόσο εύκολα σε «πουλάνε» αυτοί οι αμέμπτου ηθικής που κάποτε σε στήριζαν

    Αν υπερασπίζεσαι κάποιον ανάλογα με το φύλο του, αυτό δε λέγεται σεξισμός;