Η εμμονή του Cristiano Ronaldo με τη γυμναστική και τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης, είναι γνωστή. Αμέτρητες είναι οι φορές που έχει αποθεωθεί το work ethic του. Είναι χαρακτηριστική η ιστορία από τις πρώτες ημέρες της επιστροφής του στη Γιουνάιτεντ, που όλοι οι υπόλοιποι έτρωγαν ένα βράδυ παχυντικά πράγματα και εκείνος δεν τολμούσε να κάνει cheat ούτε για λίγο και έμενε πιστός στο πρόγραμμα του.

    Αλλά κάθε φορά μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι παίρνει και καταφέρνει να βρίσκεται σε αυτό το κορυφαίο επίπεδο. Στεγνός, μυώδης, ένα σώμα-πρότυπο. Όχι γιατί μόνο αυτό το σώμα είναι ωραίο, αλλά γιατί είναι ένα σώμα πάνω στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια, η δουλειά και φυσικά η οικονομική δυνατότητα, γιατί κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό επίσης.

    Στη νέα του ανάρτηση στο Instagram, ο Cristiano Ronaldo κάνει αγγελάκια με τη μπάλα, φορώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, τις κάλτσες και το σορτσάκι του. Το πάνω μέρος του σώματος του είναι γυμνό και υπάρχει λόγος. Ο Cristiano θέλει να δείξει ξανά το εντυπωσιακό του κορμί και δικαίως.

    Εκείνο που εντυπωσιάζει περισσότερο απ΄όλα είναι φυσικά οι κοιλιακοί του, με τον Πορτογάλο επιθετικό της Γιουνάιτεντ να είναι όσο πιο στεγνός γίνεται. Άνετα παίζει κάποιος σκάκι πάνω στους κοιλιακούς του. Στο σχόλιο της ανάρτησης γράφει «work done» και στην περίπτωση του ταιριάζει αυτό που είπε ο Thanos στο Endgame: «It always will be».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)