Πίνακας Περιεχομένων
    1. Είναι ένα κοντρόλ που αν το βλέπαμε να γίνεται σε αγώνα, θα λέγαμε ότι είναι «άρρωστο». Ο David Beckham κοντρολάρει τη μπάλα με το πίσω μέρος του ποδιού, με τακουνάκι, καθώς του έρχεται με σέντρα και στη συνέχεια κάνει ακόμα ένα ποδαράκι με το τακούνι για να ξαναστείλει τη μπάλα στον άνθρωπο με τον οποίο αντάλλασσαν μπαλιές.

    Είναι ίσως το καλύτερο δεξί πόδι που είδαμε στον 21ο αιώνα. Η ακρίβεια στη σέντρα, τα φάλτσα που έβαζε στη μπάλα, το ότι μπορούσε να σκοράρει ακόμα και πίσω από το κέντρο με άνεση, όλα αυτά έφτιαξαν τον μύθο του David Beckham. Ο Μπεκς μπορεί να μη χάρισε ντρίμπλες όπως ο Κριστιάνο ή ο Ζιντάν ή ο Μέσι, αλλά χάρισε μια απλότητα με το δεξί του πόδι, που μόνο ο Πίρλο και ο Ζέεντορφ μπόρεσαν να συγκριθούν μαζί του.

    Καθώς οδεύει πια στα 47 του χρόνια, αυτός ο τόσο χαρισματικός τύπος που ακόμα και ο ανδρικός πληθυσμός αναγνώρισε τη γοητεία, το στυλ και το sex appeal του, ο David Beckham ασχολείται με τις επιχειρήσεις του, με την Ίντερ Μαϊάμι και ενίοτε βάζει μπροστά την παλιά του τέχνη κόσκινο, δηλαδή το τόπι.

    Χώρισε η Irina Shayk με τον Kanye West- «Δεν ήταν ποτέ κάτι σοβαρό»

    Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο Beckham είναι ντυμένος επίσημα, με κοστούμι και σκαρπίνι στη μέση ενός γηπέδου, με το ξανθό του μαλλί να ξεχωρίσει, και υποδέχεται μια μπάλα με τρόπο που δύσκολα μπορούν να κάνουν εν ενεργεία επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

    Είναι ένα κοντρόλ που αν το βλέπαμε να γίνεται σε αγώνα, θα λέγαμε ότι είναι «άρρωστο». Ο David Beckham κοντρολάρει τη μπάλα με το πίσω μέρος του ποδιού, με τακουνάκι, καθώς του έρχεται με σέντρα και στη συνέχεια κάνει ακόμα ένα ποδαράκι με το τακούνι για να ξαναστείλει τη μπάλα στον άνθρωπο με τον οποίο αντάλλασσαν μπαλιές.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

    Από κάτω τα σχόλια ήταν αποθεωτικά, με τον Neymar να είναι ο πρώτος από τους ποδοσφαιριστές που του υποκλίνεται, ενώ και άλλοι διάσημοι, όχι μόνο από τον αθλητισμό, του έβαλαν emoji αποθέωσης. Μέσα σε μία ώρα το βίντεο έχει κοντά στις 730.000 προβολές.

    Κι επειδή ένα κοντρόλ από τον Beckham δεν είναι ποτέ αρκετό, ας θυμηθούν όσοι δεν τον πρόλαβαν, τι ήταν ικανός να κάνει με το δεξί του πόδι.