Δε χωράει πια καμιά αμφιβολία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας σουπερστάρ. Δεν ξέρουμε αν θα φτάσει ποτέ στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, δεν ξέρουμε αν θα κατακτήσει κάποιο Grand Slam και τι θα πετύχει στην καριέρα του, αλλά είναι αναντίρρητο πως πρόκειται για έναν λαμπερό τύπο που η αύρα του γοητεύει. Όχι μόνο τα πλήθη, αλλά και τους δημοσιογράφους που βλέπουν σε αυτόν μια ιστορία που θα αρέσει στο κοινό. Μετά την αμερικανική Vogue, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε εξώφυλλο και για το περιοδικό της L’ Equipe που κυκλοφορεί στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας.

    Το US Open ξεκινάει σήμερα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει τα πάντα για να πάει στον τελικό κι εκεί να ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε στο Roland Garros. Ο Άντι Μάρεϊ είναι ο πρώτος αντίπαλος για τον Στέφανο, με τον Βρετανό που έχει 3 κατακτήσεις Grand Slam στην καριέρα του και 2 ολυμπιακά χρυσά μετάλλια, να βρίσκεται σε καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, αλλά να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για πρώτο γύρο.

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Θέλει βοήθεια μέχρι να ωριμάσει

    Ο Νόβακ Τζόκοβιτς από την άλλη, ετοιμάζεται για να κάνει το 4/4 στα Grand Slam το 2021 και να περάσει στην κορυφή με 21 τίτλους, αφήνοντας πίσω του τους Ναδάλ και Φέντερερ που έχουν 20. Όλοι αυτοί βέβαια είναι στα 35+ και οδεύουν στο φινάλε της καριέρας τους. ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όντας μόλις 23 ετών, έχει μπροστά του μια 12ετία γεμάτη για να κατακτήσει τα μεγάλα τουρνουά. Προς το παρόν, έχει κατακτήσει των χώρο των μίντια, καθώς αποτελεί την πιο ελκυστική ιστορία, την πιο ελκυστική φιγούρα για έντυπα με διεθνές κύρος.

    Μετά την αμερικανική Vogue, ο Τσιτσιπάς φωτογραφήθηκε και μίλησε στο περιοδικό της L’ Equipe και μάλιστα για το εξώφυλλο. Η δημοσιογράφος Κορίν Ντιμπρέιγ δήλωσε ενθουσιασμένη μαζί του, με τον Έλληνα τενίστα να δηλώνει ευθαρσώς «Ίσως να είμαι κάτι το μοναδικό».

    Ο Τσιτσιπάς μίλησε στη L’ Equipe για όσα έκανε στο Roland Garros και το Australian Open, έθεσε τον στόχο του για το US Open και περιέγραψε κάποιες λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή, κυρίως την καθημερινότητα του και το πώς εκλαμβάνει όλη αυτή τη ζήτηση που έχει.