Στη κορυφή με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, βρίσκεται ο Christiano Ronaldo, αφήνοντας πίσω του τον Lionel Messi.

    Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, που δημοσίευσε τη λίστα, ο παίκτης της Manchester United φιγουράρει με 107 εκατ. ευρώ τη φετινή σεζόν, με τα 60 εκατ. από αυτά να προέρχονται μόνο από τον μισθό και τα μπόνους του και τα υπόλοιπα 47 εκατ. από την εμπορικότητα και τις δικές του χορηγίες.

    Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Messi με 75 εκατομμύρια δολάρια από το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους και 35 εκατομμύρια δολάρια από χορηγίες. Ακολουθεί ο ο συμπαίκτης του στην Παρί, Naymar, o οποίος μετράει συνολικά 95 εκατομμύρια δολάρια, 75 εκατομμύρια από το συμβόλαιο και 20 εκατομμύρια δολάρια από χορηγίες.

    Στη τέταρτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών είναι ο Kylian Mbappé με 43 εκατομμύρια δολάρια, δύο παραπάνω από τον πέμπτο Mohamed Salah.

    Τέλος τη λίστα συμπληρώνουν, οι Robert Lewandowski (35 εκατομμύρια δολάρια), Andrés Iniesta (35 εκατομμύρια δολάρια), Paul Pogba (34 εκατομμύρια δολάρια) και Gareth Bale  (32 εκατομμύρια δολάρια).