Ποιος είναι ο λόγος που η καριέρα του απίστευτα ταλαντούχου Στέφανου Τσιτσιπά έχει μείνει στάσιμη, με τον ίδιον να παλεύει να παραμείνει στο top 5 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP; Για πολλούς, η εκρηκτική του σχέση με τον πατέρα του, Απόστολο, ο οποίος είναι και ο προπονητής του.

    Ο 24χρονος τενίστας έχει «πιαστεί» πολλές φορές να βρίζει τον πατέρα και προπονητή του on camera στους αγώνες του, με αποτέλεσμα τα νεύρα που του προκαλούνται να μην είναι καλός σύμμαχος στα παιχνίδια, που πολλές φορές λήγουν σε ήττα του Έλληνα αθλητή.

    Η τελευταία έκρηξη του Στέφανου θορύβησε πολλούς θεατές. Ο No.5 της παγκόσμιας κατάταξης αποκάλεσε «μ@λ@κ@» τον πατέρα του κατά την διάρκεια του αγώνα του με τον Αυστριακό Novak στο Open της Βιέννης.

    Την επόμενη μέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία ανάρτηση στο Twitter που για κάποιους θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως μια συνέχεια των όσων συνέβησαν στον -κατά τ’άλλα νικητήριο- αγώνα.

    «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος» έγραψε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Έλληνας τενίστας λίγες ώρες μάλιστα μετά με το ξέσπασμα του.

    Δείτε ξανά το ξέσπασμα του αγώνα όπου ο Στέφανος αποκαλεί τον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, «μ@λ@κ@»: