Πίνακας Περιεχομένων
    1. Νικ Κύργιος: Έτρωγε σούσι στη συνέντευξη Τύπου
    2. Έξαλλοι οι οπαδοί: Μιλάς εσύ για ασέβεια, που τρως στη συνέντευξη;
    3. Νικ Κύργιος: Εφτυσα προς έναν συγκεκριμένο οπαδό

    Ο Νικ Κύργιος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς της Αυστραλίας. Βέβαια, ο Κύργιος έχει περισσότερο τη φήμη του «κακού» παιδιού, μιας και δεν δυσκολεύεται να εξαπολύσει επιθέσεις προς πάσα κατεύθυνση. Και προφανώς, κατά τη διάρκεια του Wimbledon, δεν παρέλειψε να βάλει ξανά στο στόχαστρο τους ασεβείς θεατές.

    Ο Κύργιος ήταν νικητής επί του Βρετανού Πολ Τζαμπ, κερδίζοντας με 3-6, 6-1, 7-5, 6-7 (3/7), 7-5 στον πρώτο γύρο χθες. Πήρε τη νίκη αλλά μετά το φινάλε του αγώνα έφτυσε προς την κατεύθυνση ενός θεατή. Το συμβάν παραδέχτηκε ο Νικ στη συνέντευξη Τύπου όπου και εξήγησε γιατί το έκανε: «Ναι, ήταν προς κάποιον που δεν με σεβάστηκε.

    Νικ Κύργιος: Έτρωγε σούσι στη συνέντευξη Τύπου

    Στο μεταξύ, ο Αυστραλιανός τενίστας, συνέχισε το «σόου» του και στη συνέντευξη Τύπου. Την ώρα που οι δημοσιογράφοι τον έκαναν ερωτήσεις, ο Κύργιος άρχισε να τρώει σούσι. «Πολύ ασέβεια εκτοξεύτηκε σήμερα από το πλήθος» είπε έχοντας ζητήσει την απομάκρυνση ορισμένων οπαδών ήδη από το πρώτο σετ. «Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό είναι φυσιολογικό, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Δεν είπα τίποτα στο πλήθος μέχρι που ξεκίνησαν χωρίς σταματημό. Απλά δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό ή όχι».

    Και συνέχισε: «Απλά καθαρή ασέβεια. Κάποιος φώναξε ότι είμαι σκατά σήμερα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Όχι. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει ξανά και ξανά. Έχετε πάει ποτέ σε ένα σούπερ μάρκετ και έχετε αρχίσει να βρίζετε κάποιον που σκανάρει τα προϊόντα; Όχι. Τότε γιατί το κάνουν όταν είμαι στο Wimbledon; Γιατί συμβαίνει αυτό;».

    Έξαλλοι οι οπαδοί: Μιλάς εσύ για ασέβεια, που τρως στη συνέντευξη;

    Την ίδια ώρα όμως, το γεγονός ότι έτρωγε στη μέση της συνέντευξης Τύπου εξόργισε πολλούς οπαδούς του τένις που τον κατηγόρησαν για ασέβεια. «Εσύ είσαι ασεβής που τρως ενώ δίνεις συνέντευξη – πρέπει να δείξεις λίγο σεβασμό» έγραψε κάποιος στο Twitter. «Ο Νικ Κύργιος λέει ότι δε θέλει ο κόσμος να μην τον σέβεται ενώ φτύνει τον κόσμο, ειρωνεύεται τους κριτές και μετά κάθεται σε μια συνέντευξη Τύπου και τρώει» έγραψε ένας άλλος.

    Νικ Κύργιος: Εφτυσα προς έναν συγκεκριμένο οπαδό

    Ο Κύργιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πρόσθεσε ότι χαίρεται να παίζει τον κακό και ρωτήθηκε εάν το φτύσιμο προς έναν οπαδό μετά το match point ήταν εσκεμμένο. «Προς την κατεύθυνση ενός από τους ανθρώπους που δεν με σέβονται, ναι» παραδέχτηκε ο Αυστραλός τενίστας. «Δε θα το έκανα αυτό σε κάποιος που με υποστήριζε».

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Αντετοκούνμπο: Έκανε unfollow τον Light στο Instagram – Ήταν πολύ καλοί φίλοι πριν το συμβάν

    Qatar: «Κομμένα» τα one night stand στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου αλλιώς φυλάκιση για έως και 7 έτη

    Fina: Ο παγκόσμιος οργανισμός κολύμβησης αποκλείει τις τρανς από γυναικείους αγώνες