Μεγάλο το πλήγμα για τον Novak Djokovic η ακύρωση της συμμετοχής του στο αυστραλιανό Open. Ο Rafael Nadal κατέκτησε το 21ο Grand Slam, σε έναν κυριολεκτικά εξαιρετικό αγώνα, ωστόσο φαίνεται να «ενόχλησε» ακόμα περισσότερο τον Djokovic. Και όχι μόνο ενοχλήθηκε, αλλά ήταν και το σήμα κατατεθέν, ώστε να εμβολιαστεί επιτέλους κατά του κορωνοϊού.

  Ο ίδιος παρέμεινε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης παρόλο που δεν αγωνίστηκε στο αυστραλιανό Open μετά την απέλαση του, αλλά δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο Nadal τον πέρασε στις κατακτήσεις των τίτλων σε τουρνουά.

  Όσον αφορά το εμβόλιο, το αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό Servus TV της Αυστρίας ο Daniel Muksch , ο άνθρωπος ο οποίος επιμελήθηκε την βιογραφία του Σέρβου τενίστα, επικαλούμενος πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον.

  «Αυτό που μαθαίνω από το περιβάλλον του, είναι πως θα εμβολιαστεί. Ίσως σ’ συτό να συνέβαλε και ο τελικός του Australian Open κι εννοώ να τον παρακίνησε το 21ο Grand Slam του Rafael Nadal», ήταν τα λόγια του Γερμανού δημοσιογράφου ο οποίος προχώρησε και σε μία ακόμη αποκάλυψη αναφορικά με τα όσα έγιναν στο Βελιγράδι κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του με τις αρχές της Αυστραλίας.

  Σύμφωνα με τον Daniel Muksch  ο Djokovic σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει όλα όσα ειπώθηκαν από την οικογένεια του και κυρίως από τον πατέρα του, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν θα βγει να το πει δημοσίως.

  «Ποτέ δεν θα εναντιωθεί στον πατέρα του δημόσια κι αυτό είναι κάτι που το κάνει πάντα. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως δεν συμφωνούσε με όλα όσα συνέβαιναν στο Βελιγράδι εκείνη την τρελή περίοδο που βρισκόταν στη Μελβούρνη», ήταν τα λόγια του, ενώ το βιβλίο με τίτλο «Novak Djokovic: Μια ζωή σε πόλεμο» θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου.

  Με πληροφορίες από Daily Mail