Ο πολυμήχανος Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι από τη Σιέρρα Λεόνε δεν μπορούσε να προβλέψει την πορεία που θα έπαιρναν τα πράγματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα το φετινό καλοκαίρι και βρέθηκε να πρέπει να αποφασίσει αν θα μείνει με την ομάδα του ή αν θα πάει να παντρευτεί.

  Στις 22 Ιουλίου ήταν προγραμματισμένο να πάει στο Μάλμε της Σουηδίας για να ενταχθεί στην προετοιμασία της σουηδικής ομάδας. Στις 21 Ιουλίου είναι προγραμματίσει να παντρευτεί τη σύντροφό του. Όμως οι Σουηδοί τον ενημέρωσαν πως θα πρέπει να βρεθεί στην προετοιμασία λίγες ημέρες νωρίτερα για να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και το κλαμπ και να εγκλιματιστεί.

  Αυτό σήμαινε πως ο 27χρονος επιθετικός θα έπρεπε να αναβάλει τον γάμο. Δεν το έκανε. Πήρε τον δρόμο τον λιγότερο ταξιδεμένο. Έβγαλε γαμήλιες φωτογραφίες με τη μέλλουσα γυναίκα του και όταν ήρθε η μέρα της γαμήλιας τελετής, έστειλε τον αδερφό του να τον εκπροσωπήσει και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με την Σουάντ Μπαϊντούν.

  «Παντρευτήκαμε στις 21 Ιουλίου στη Σιέρα Λεόνε. Αλλά δεν ήμουν εκεί, γιατί η Μάλμε μου ζήτησε να έρθω εδώ νωρίτερα. Βγάλαμε τις φωτογραφίες εκ των προτέρων. Φαίνεται λοιπόν ότι ήμουν εκεί αλλά δεν ήμουν. Ο αδερφός μου έπρεπε να με εκπροσωπήσει στον ίδιο μου τον γάμο».

  Αν ο αδερφός του τώρα αποφασίσει πως αυτός είναι ο νόμιμος γαμπρός, τι θα συμβεί άραγε;

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Ατακάρα από τη μάνα του Stifler στο American Pie: «Χάρη στο ρόλο μου έκανα σεξ με 200 άντρες»

  Η Jennifer Lopez φοβόταν μην μείνει στο ράφι και πίεσε τον Affleck για τον γάμο

  To hack για να εξοικονομήσεις χρήματα στις διακοπές: Πώς να μεταφέρεις τσάμπα έξτρα πράγματα σε μια πτήση