Αποχή από το σεξ θα πρέπει να κάνουν οι ανύπαντροι ποδοσφαιριστές και θεατές που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Qatar που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ο λόγος; Πολύ απλά, παρά την χλιδή και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της χώρας, απαγορεύεται αυστηρά να επιδίδεται κανείς σε σεξουαλικές δραστηριότητες εκτός γάμου.

    Έτσι, «γκολ» θα μπουν μόνο στα δίχτυα του γηπέδου και όχι στο κρεβάτι, αλλιώς οι «δράστες» »θα βρεθούν αντιμέτωποι με έως και 7 χρόνια φυλάκισης.

    Οι Αρχές έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θα δεχτούν να λάβουν χώρα περιστατικά προγαμιαίου σεξ στο Qatar, το οποίο απαγορεύεται δια νόμου. Έτσι, όποιος πιαστεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης.

    «Το σεξ είναι εκτός του μενού, εκτός αν κάποιος ταξιδεύσει με την γυναίκα του» αναφέρει αστυνομική πηγή. «Δεν θα γίνουν καθόλου one night stand σε αυτό το το τουρνουά».

    «Είναι η πρώτη φορά που μπαίνει η συγκεκριμένη απαγόρευση για τους ταξιδιώτες που έρχονται για να δουν το τουρνουά. Έτσι, θέλουμε να είναι προετοιμασμένοι από τώρα» συμπληρώνει.

    Επίσης, τονίζει ότι θα απαγορευτούν και τα δυτικού τύπου πάρτι, καθώς ούτε το αλκοόλ δεν επιτρέπεται.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr: 

    Natela Dzalamidze: Αλλάζει την εθνικότητά της η Ρωσίδα τενίστρια για να παίξει στο Wimbledon

    Fina: Ο παγκόσμιος οργανισμός κολύμβησης αποκλείει τις τρανς από γυναικείους αγώνες

    Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο τρίτος τελικός ο πιο ενδεικτικός της διαφοράς ποιότητας