Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα από τόσο μικρή ηλικία και πλέον ζει το κάτι παραπάνω, το ευ ζην ή και το παραπάνω από το ευ ζην, αν κρίνουμε κι από τις διακοπές με σκάφος που έκανε με φίλους του στο Ιόνιο μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όπου είχε παρέα και την σύντροφό του.

    Τώρα έχουν μπει τα κεφάλια μέσα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται σιγά σιγά για το US Open που θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου. Έτσι, μαζί με τον πατέρα του ολοκληρώνουν σιγά σιγά την περιπλάνηση τους στην Ευρώπη και μετά τον 15αυγουστο θα ταξιδέψουν για τη Νέα Υόρκη, όπου θα αρχίσει η προπόνηση για μια ακόμα προσπάθεια να κάνει επιτέλους την υπέρβαση.

    Μέχρι την αγωνιστική υπέρβαση, ο Τσιτσιπάς έκανε μια οικονομική υπέρβαση, αφού πήρε δώρο στον πατέρα του μια Aston Martin, την αγαπημένη μάρκα του James Bond. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter από φίλο του Τσιτσιπά, ο τενίστας προχωράει προς το ξενοδοχείο όπου διαμένουν με τον πατέρα του και ένας βαλές του δίνει ένα κλειδί.

    Ο Απόστολος Τσιτσιπάς για λίγο σαστίζει και εξηγεί στον άνθρωπο πως δεν έχει αγοράσει κάτι. Ο Στέφανος τότε μπαίνει στη μέση και του δείχνει ένα όχημα που είναι καλυμμένο με μια σημαία της Βρετανίας. Το σηκώνει και ο μπαμπάς του κοιτάζει σαν χαμένος καθώς ο τενίστας τον αγκαλιάζει και του λέει «δεν είναι φάρσα».

    Το εν λόγω μοντέλο είναι μια Aston Martin DBX 707 ίππων, με το κόστος της να κυμαίνεται στα 240.000 δολάρια!

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    «Ο Nole όπως ο Rocky»: O Dojokovic σπρώχνει Porsche στις προπονήσεις του

    Οι 4 γιοι του Zinedine Zidane είναι ο ένας πιο σέξι από τον άλλον – Η οικογενειακή φωτογραφία που έγινε viral

    Τώρα αλήθεια είναι trend το «#NotMyNationalTeam» εξαιτίας των Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδος;