Τον Αύγουστο η Ελλάδα καιγόταν. Σχεδόν 1 εκατομμύριο στρέμματα χάθηκαν από τις πυρκαγιές που μαίνονταν σε Εύβοια, Πελοπόννησο και στη βόρεια Αττική. Όμως, αν σταθείς σε αυτό που καταστράφηκε, θα μείνεις αδρανής. Κι ο κόσμος δεν θέλει αδράνεια, θέλει δράση, θέλει ελπίδα. Κι η ελπίδα δε χρειάζεται πολλά για να «ανάψει». Είναι πιο δυνατή από τη φωτιά. Της αρκεί μια σπίθα για να πάρει διαστάσεις και να μεταδοθεί.

    Για το δεύτερο τεύχος του Nitro Magazine, η Κατερίνα Τσατσάνη φωτογράφισε το φως στο μαύρο που άφησε πίσω της η φωτιά. Δίπλα στις στάχτες, με την αποσύνθεση της καταστροφής γύρω, θα βρεθεί πάντοτε εκείνο το άνθος που ξεπροβάλλει πρώτο και θα αλλάξει όλη την εικόνα.

    Οι φωτογραφίες θυμίζουν κάτι από φουτουριστικές σειρές όπως το Raised by The Wolves, ή κάτι από βουκολικά παραμύθια για ξωτικά και νεράιδες. Αλλά είναι στο εδώ και τώρα. Και γεννούν την ελπίδα.

    Αριστερά: Λεοπάρ καμπαρντίνα Milkwhite, μπότες Nak Shoes Δεξιά: Ροζ κάπα και φούστα όλα Zeus n Dione @ Attica Stores, Μπότες Nak Shoes

    Παλτό Raf Simons , φόρεμα φορεμένο σαν φούστα Dimitris Petrou

     

    Αριστερά: Φόρεμα Eleni Mastrapa γάντια Dimitris Petrou Δεξιά: Λευκό πουκάμισο Paratodos

     

    Αριστερά: Ολόσωμη φόρμα Paratodos , Παππουτσια Acne Studios Δεξιά: Ολόσωμη διάφανη φόρμα με κρύσταλλα Eleni Mastrapa, φτερά από προσωπική συλλογή

    * Φωτογράφος: Κατερίνα Τσατσάνη (D-Tales)

    Styling: Γιώργος Μεσημέρης

    Μαλλιά και μακιγιάζ: Κωνσταντίνος Σακκάς (D-Tales)