Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολλούς άνδρες της showbiz να αλλάζουν τα όσα είχαμε δεδομένα για το αντρικό στιλ και να φέρνουν την «επανάσταση», βάφοντας ακόμα και τα νύχια τους.

    Πολλοί σέξι άνδρες έχουν πλέον βαμμένα νύχια, κάτι που στο παρελθόν θα ήταν κατακριτέο ή ήταν κάτι που έκαναν περισσότερο οι drag queen. Μιας και ζούμε πλέον στο 2021 και πολλά στερεότυπα πρέπει να σπάνε, έχει αποδειχθεί ότι κάποιος άνδρας που βάφει τα νύχια του δεν πρέπει να κατακρίνεται.

    Είναι περισσότερο μια δήλωση αυτοέκφρασης ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου. Ηθοποιοί, rock stars, ράπερς όλοι έχουν συμβάλλει σε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην κουλτούρα της ομορφιάς. Είναι μια υπενθύμιση ότι οι πρωτοπόροι άνδρες στο προσκήνιο έχουν βοηθήσει να ανοίξει ο δρόμος.

    Ο A$AP Rocky έχει εμφανιστεί πολλές φορές με σχέδια στα νύχια και πρεσβεύει ένα τελείως διαφορετικό στιλ από τους υπόλοιπους ράπερ που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τόσα χρόνια.

    Το ίδιο κι ο Machine Gun Kelly, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει και δικά του βερνίκια, ενώ έχει εμφανιστεί να έχει το ίδιο μανικιούρ με την σύντροφό του, την Megan Fox.

    Ακόμα ένας που μας έχει αποδείξει ότι το femme style μπορεί να συνδυαστεί με την αρρενωπότητα είναι ο Damiano από τους Maneskin, που παρά τα τακούνια, τι φούστες κι τα βαμμένα του νύχια έχει κάνει όλες τις γυναίκες παγκοσμίως να παραμιλάνε.

    Ο Harry Styles είναι επίσης γνωστός για τα εμβληματικά του μανικιούρ, επομένως είναι λογικό που ο σταρ του «Watermelon Sugar» να κυκλοφορήσει και αυτός μια σειρά από το δικό του βερνίκι νυχιών, την οποία ονόμασε Harry’s Pleasing.

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

    Κι για να μην αναφερόμαστε μόνο σε τραγουδιστές, θα βάλουμε στην λίστα και έναν γνωστό κωμικό που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα media για την σχέση του με την Kim Kardashian. Μιλάμε σαφώς για τον Pete Davidson που θεωρείται πλέον ένας από τους πιο ελκυστικούς άνδρες του Χόλιγουντ και δεν έχει διστάσει να πάει σε κέντρο αισθητικής μαζί με τον Machine Gun Kelly για να φτιάξουν τα νύχια τους.