Τo νέο flagship store της NAPAPIJRI στο Golden Hall άνοιξε τις πόρτες του πριν μερικές εβδομάδες, σε ένα μοντέρνο και ιδιαίτερα σχεδιασμένο περιβάλλον, που αναδεικνύει τη φιλοσοφία του brand και τη μοναδικότητα των συλλογών του.

  Στο πλήρως ανακαινισμένο flagship store του ιταλικού brand, παρουσιάζεται για πρώτη φορά και η νέα streetwear συλλογή της Napapijri μαζί με τις διαχρονικές αγαπημένες συλλογές που φιλοξενούνταν μέχρι και σήμερα. Ανακάλυψε το και ζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία shopping, ανάμεσα σε μοναδικές συλλογές και μοναδικά τοπία και πλάνα της καμπάνιας για τη συλλογή της σεζόν.

  Η νέα streetwear συλλογή μένει πιστή στις αξίες, την ιστορία και την ηθική που χαρακτηρίζει το brand, το οποίο πορεύεται για χρόνια με το τρίπτυχο design, sustainability, innovation. Τρία χαρακτηριστικά που διαπνέουν τον σχεδιασμό των συλλογών σε κάθε σεζόν, προσφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα με καινοτόμες τεχνολογίες, μοναδικό στυλ, ιδιαίτερα features και χωρίς καμία επιβάρυνση για το περιβάλλον.

  Ταυτόχρονα με την παρουσίαση της νέας συλλογής, το κατάστημα της NAPAPIJRI στο Golden Hall ανακαινίστηκε πλήρως, για να την υποδεχτεί όπως της αξίζει! Περνώντας σε μία νέα ψηφιακή εποχή, το κατάστημα φιλοξενεί καινούργια φουτουριστικά στοιχεία και παρέχει πλέον μια μοναδική εμπειρία στους καταναλωτές και τους fans του brand.

  Οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με την καμπάνια για τη συλλογή FW21, που γυρίστηκε στους Δολομίτες. Τα πλάνα της καμπάνιας προβάλλονται με εντυπωσιακό τρόπο στον τοίχο της εισόδου, σε ειδικά σχεδιασμένους projectors που δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση στον θεατή.

  Με επιλογές που απευθύνονται σε όλους, μια νέα συλλογή που φέρνει τη streetwear αισθητική και ένα πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα, το νέο κατάστημα στο Golden Hall υπόσχεται να ενθουσιάσει τους επισκέπτες του.

  NAPAPIJRI