Με έμπνευση την διαφορετικότητα και την σημασία του self-love, η limited edition Valentine’s day σειρά της Converse με τίτλο «Crafted with Love» γιορτάζει την αγάπη όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας. Μέσα από μια νοσταλγική νότα και με λιτό σχεδιασμό η σειρά ανατρέχει στην εποχή που τα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν χειροποίητα και διακοσμεί τα timeless classic Chuck Taylor All Star, τα Chuck 70, τα Run Star Hike και τα All Star Lift με κεντήματα και vintage λεπτομέρειες.

    Παίζοντας με την έννοια του self-love οι πάτοι των Chuck 70 συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο  σχηματίζοντας ένα φιλί, ενώ κρύβουν στην γλώσσα τους μια ταμπέλα που θυμίζει love-gift card. Με τον DIY χαρακτήρα και την personalized αίσθηση, η «Crafted with Love» σειρά αντιμετωπίζει με μια σύγχρονη ματιά την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

    Τα limited edition Chuck 70, σε λευκό και μαύρο, συνδυάζουν την καθαρή φόρμα των Chuck Taylor και όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το τέλειο Valentine’s day gift. Τα Run Star Hike αποκτούν ένα love-inspired update, με κεντημένες καρδιές που παραπέμπουν σε φιλιά και έντονες ροζ λεπτομέρειες. Η δίπατη σόλα διατηρεί την bold αισθητική και το χαρακτηριστικό chevron αστέρι του brand προσθέτει ένα cool twist στην θεματική της συλλογής.

    Τα All StarLift έχουν το «love me» embroidery, μικρές unexpected δόσεις χρώματος και lightweight επένδυση που τους επιτρέπει να είναι ελαφριά, χωρίς να χάνουν την chunky όψη τους.  Τα classic All-Star Chucks βγαίνουν σε δύο χρώματα, μαύρο και baby pink με διάσπαρτες κόκκινες καρδιές.

    Η σειρά «Crafted with Love» είναι το απόλυτο cool & sweet δώρο.

    …Και ένα καθημερινό reminder για self love.