Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, ESTÉE LAUDER

    Αποτελεί τον πιο αναγνωρίσιμο ορό της αγοράς και όχι άδικα. Όπως πολύ σωστά μου είπε ο Ευριπίδης Γουργουλίδης, Corporate & Brand Communications Manager, της ESTÉE LAUDER «είναι το προϊόν που έμαθε στις γυναίκες να χρησιμοποιούν ορό». Δημιουργήθηκε για να ταιριάζει σε όλους του τύπους δέρματος και να καλύπτει την ανάγκη για αντιγήρανση σε όλες τις ηλικίες. Είναι λεπτόρρευστος προσφέροντας παράλληλα ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Στόχος είναι, η επιδερμίδα να δείχνει πιο λεία και νεανική, με λιγότερες γραμμές και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

    Research Serum Concentrate, TOM FORD

    Ένας πολυτελής ορός με ενισχυμένη σύνθεση που ανανεώνει την επιδερμίδα αμέσως μόλις τον εφαρμόσετε. Είναι ιδανικός για την κουρασμένη επιδερμίδα αφού την βοηθά να ανακτήσει την χαμένη της λάμψη προσφέροντας της την ενυδάτωση που τόσο έχει ανάγκη.

    Life Plankton Essence, BIOTHERM

    Το πιο ενισχυμένο serum της BIOTHERM περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση σε life plankton (5%) γεγονός που προωθεί και βοηθά την ανάπλαση του δέρματος. Είναι κατάλληλο για μετά τον καθαρισμό ώστε να προετοιμάσετε το δέρμα σας για την αντιγηραντική κρέμα. Παράλληλα, τα αποτελέσματα του είναι άμεσα αφού υπόσχεται αλλαγή στην επιδερμίδα μετά από μόλις 8 ημέρες χρήσης.

    Genifique Microbiome, LANCOME

    Αποτελεί ένα εμβληματικό προϊόν που βασίστηκε στο μικροβίωμα της επιδερμίδας. Ένας συνδυασμός 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών ενισχύουν και προστατεύουν το μικροβίωμα του δέρματος.

    Powerful- Strength Line -Reducing Concentrate, KIEHL’S

    Ένας ορός που περιέχει βιταμίνη C, L-ασκορβικό οξύ 10,5% και Ascorbyl Glucoside 2% σχεδιάστηκε για να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα όπως μείωση των πόρων, ενυδάτωση, λάμψη και αντιγήρανση. Η βιταμίνη C που περιέχει είναι από τα συστατικά που κυριαρχούν στον κόσμο των δερμοκαλλυντικών τα τελευταία χρόνια. Αυτό που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι  αποτελεσματική μόνο όταν έρχεται σε επαφή με τον ήλιο για αυτό, ο συγκεκριμένος ορός είναι ιδανικός για το πρωί.

    Μαύρη Πεύκη, KORRES

    Η πιο ενισχυμένη και αποτελεσματική σειρά του KORRES κατά της αντιγήρανσης. Αποτελείται από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και ο ορός της  είναι ενισχυμένος με πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης που βοηθά στη διατήρηση  της ελαστικότητας και την σύσφιξη του περιγράμματος.

    Queen Bee, APIVITA

    Ο ορός ολιστικής αντιγήρανσης της APIVITA αποτελείται από ένα σύμπλεγμα φυσικών συστατικών όπως βασιλικός πολτός που αυξάνει την ελαστικότητα και εκχύλισμα λούπινου που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Πρόπολη, αιθέρια έλαια τριαντάφυλλο, μύρο και λιβάνι και Radbosia rubescens είναι μερικά ακόμα συστατικά που υπόσχονται να κάνουν την επιδερμίδα πιο φωτεινή, με λιγότερες χρωματικές κηλίδες.

     

    Heidi και Leni Klum έκαναν τη Βενετία να παραμιλάει – Η μικρή είναι ήδη περιζήτητη από μεγάλα brands