Σε λιγότερο από ένα μήνα, ο πράκτορας 007 θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά από 6 χρόνια και εκτός απ΄όλα τα άλλα, θα έχει μαζί του και τα Danner Boots του. Ο Ντάνιελ Κρεγκ ετοιμάζεται για το κύκνειο άσμα του στον ρόλο του James Bond και σε αυτή την 25η ταινία δε λείπουν οι χορηγοί και τα brands που συνδέονται στο πέρασμα των χρόνων με το στυλ και το class του πράκτορα της MI6.

    Ο James Bond είναι ένα franchise που για να το δεις, χρειάζεται μια προετοιμασία, είτε μιλάμε για αίθουσα σινεμά είτε για το σαλόνι σου. Θες να τρως συγκεκριμένα πράγματα, θες να είσαι άνετος σε μια IMAX αίθουσα ενδεχομένως, αλλά κυρίως θες να είσαι στυλιστικά πολύ κοντά στον Βρετανό πράκτορα.

    Κι αν τα κοστούμια και τα σκαρπίνια είναι άκαιρα ή μακρινά για σένα, σε αυτή την ταινία, το No Time To Die, ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει μια σκηνή μάχης όπου φοράει στρατιωτικά μποτάκια. Τα Tanicus Boots της Danner χαρακτηρίζονται από την εμπειρία που έχει για δεκαετίες το brand στον σχεδιασμό στρατιωτικών παπουτσιών και αποτελείται από δέρμα, σουέντ και ειδικό νάιλον που εξασφαλίζει προστασία στο πόδι, ενώ έχε σχεδιαστεί για να κρατάει τα κορδόνια σε περίπτωση που είναι λυτά, ώστε να μην τα πατήσεις.

    Είναι ελαφρύ, επιτρέπει στο πόδι να αναπνεύσει και μπορείς να το αγοράσεις. Όχι άμεσα γιατί η πρώτη παρτίδα έγινε sold out μέσα σε μερικές ημέρες, αλλά σίγουρα μπορείς να είσαι σε αναμονή για την επόμενη κυκλοφορία, αφού η Danner έχει σίγουρα ετοιμάσει κάτι για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, όπου και θα δούμε σε ποια ακριβώς σκηνή χρησιμοποιεί τα Danner Boots ο James Bond.

    Τσέκαρε τα μποτάκια εδώ.