Πίνακας Περιεχομένων
  1. Η Fendace δεν είναι η πρώτη συνεργασία τεράστιων οίκων μόδας

  Στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, οι φήμες μιας συνεργασίας Fendi x Versace άρχισαν να αντηχούν μέσα στο χάος.

  Παρόλο που ο Kim Jones ξεκίνησε με την τελευταία του συλλογή Fendi την πρώτη μέρα και η Donatella είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί την Παρασκευή το βράδυ, η ίδια η σχεδιάστρια ζήτησε νέα ημερομηνία για την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

  Μετά τις φήμες που επιβεβαιώθηκαν από το Business of Fashion, πήραμε την πρώτη μας γεύση από την συλλογή «Fendace», μέσα από ένα show γεμάτο stars. Έφερε παλιά και νέα κορίτσια και αγόρια του Versace μαζί στην πασαρέλα.

  Το show άνοιξε από τη θρυλική Kristen McMenamy με μια ολόμαυρη εμφάνιση με ασφάλεια, το πρώτο μισό της παράστασης έγινε με μια λαμπερή Medusa στο background και στην συνέχεια είδαν τους συναδέλφους τους Amber Valletta, Kate Moss και Naomi Campbell να βγαίνουν επίσης στην πασαρέλα.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

  Οι κλασικές εμφανίσεις που βγήκαν από τα αρχεία του Versace επανασχεδιάστηκαν για να ενσωματώσουν τα ξεχωριστά διπλά FF της Fendi, καθώς η Donatella επαναπροσδιόρισε το ελληνικό βασικό μοτίβο του ιταλικού οίκου σε μπουφάν bomber και μίνι φούστες.

  H νέα γενιά των μοντέλων Versace και το πρόσωπο από την καμπάνια Precious Lee επίσης εμφανίστηκαν, αφού περπάτησαν στην επίσημη πασαρέλα της SS22, μαζί με τις Gigi Hadid, Imaan Hammam και Paloma Elsesser και Lila Moss.

  Η Fendace δεν είναι η πρώτη συνεργασία τεράστιων οίκων μόδας

  Καθώς η μουσική χαμήλωνε τότε το σύμβολο της Μέδουσας που κοσμούσε την πασαρέλα άρχισε να περιστρέφεται για να αποκαλύψει το λογότυπο του Fendi, καθώς ξεκίνησε το μέρος της παράστασης.

  Τα δύο λογότυπα ήταν μπλεγμένα σε τσάντες AF, καπέλα και χοντρές ζώνες. Η νέα συνεργασία ακολουθεί τα βήματα των Balenciaga και Gucci, που εμφανίστηκαν μαζί στην πασαρέλα νωρίτερα φέτος.

  Και με τις δύο ετικέτες που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Kering, η συλλογή είχε νόημα – αλλά αν σκεφτείτε ότι η Fendi και η Versace ανήκουν στην LVMH και την Capri Holdings αντίστοιχα, η κίνηση φαίνεται ακόμα πιο δυνατή.