Τέσσερις ημέρες μετά την παρουσίαση της Kim Kardashian στο Saturday Night Live, που έδωσε «στεγνά» όλη την οικογένειά της, η Kylie Jenner λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων Kylie Cosmetics, εμπνευσμένη από την ταινία τρόμου «Ο εφιάλτης στον δρόμο με τις Λεύκες».

    Η συλλογή των καλλυντικών ονομάζεται “KYLIE X NIGHTMARE ON ELM STREET” και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ώρες ενώ γίνεται, φυσικά εν όψει του Halloween στις 31 Οκτώβρη.

    Για την σωστή προώθηση της νέας συλλογής, η 24χρονη δισεκατομμυριούχος που περιμένει και το δεύτερο παιδί της, μεταμορφώθηκε σε πρωταγωνίστρια της ταινίας και πόζαρε με λευκό κορμάκι και κόκκινες μπότες ξαπλωμένη σε ένα εφηβικό δωμάτιο, παρόμοιο με αυτά που βλέπαμε στο horror film αλλά και εντελώς γυμνή με το σώμα της καλυμμένο με αίμα.

    Βέβαια, όσο καλή και να της φάνηκε η ιδέα και να την υλοποίησε, πολλοί ήταν οι χρήστες στα social media που βρήκαν το θέαμα αποκρουστικό, ενώ ορισμένοι άλλο θεώρησαν πως για κάποιο λόγο δεν θα έπρεπε να συμπέσει η κυκλοφορία των νέων προϊόντων με την εγκυμοσύνη της.