Η Callista ιδρύθηκε το 2013 από την ανάγκη για τη δημιουργία μιας τσάντας που να συντροφεύει την σύγχρονη γυναίκα. Οι ιδιαίτερα απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητάς χρειάζονται τσάντες που να χωρούν όλη μας την ζωή και ταυτόχρονα να νιώθουμε κομψές και μοναδικές.

    Πηγή έμπνευσης του ξεχωριστού αυτού ελληνικού brand, είναι οι ίδιες οι γυναίκες, που από την πρώτη στιγμή το εμπιστεύτηκαν, το αγάπησαν και που με τις επιθυμίες τους καθοδηγούν την συνέχεια του.

    Κατά την διάρκεια των meetings με την σχεδιαστική ομάδα το κύριο και πρωταρχικό θέμα είναι το feedback από τις φίλες του brand που κάθε φορά, με τα εύστοχα σχόλια τους, βοηθούν την Callista να εξελίσσεται παραμένοντας ωστόσο πιστή στο όραμα της να παράγει προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, σεβόμενη πάντα τις  αρχές της ελληνικής  βιωσιμότητας καθώς και τις αξίες των συνεργατών της. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο, ότι οι τεχνίτριες που συνεργάζονται με την Callista είναι μαζί της από την αρχή και η συνύπαρξη αυτή καθιστά το brand μια προέκταση οικογένειας.

    Στην ερώτηση πως φαντάζεστε την γυναίκα που επιλέγει τις τσάντες σας, η Ελένη Κωνσταντινίδου απάντησε: «Σίγουρα με εξαιρετική φινέτσα και άποψη. Αυτό που συμβαίνει με τις “φίλες” πια της Callista είναι ότι ποτέ δεν μένουν στην μια τσάντα. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενες που βλέπουμε γυναίκες οι οποίες μας εμπιστεύονται κάθε σεζόν».

    Ακόμα, συμπλήρωσε αναφορικά με την επόμενη συλλογή: «Η επόμενη συλλογή για εμάς είναι μια ευχάριστη αποκάλυψη. Νέα σχέδια, νέα χρώματα και φυσικά η 2η σειρά από την Collection RTW που ξεκινήσαμε πριν μια σεζόν μαζί με τον σχεδιαστή Άγγελο Τσακίρη. Είμαστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις ατέλειωτες ώρες στα atelier των σχεδιαστικών μας ομάδων και ότι η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 θα αρέσει πολύ».

    Η νέα συλλογή Fall-Winter 2021 του Etro μας μεταφέρει σε έναν σουρεαλιστικό κήπο.