Άλλη μία celebrity λανσάρει το δικό της brand ομορφιάς. Μετά τις Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Rihana, Lady Gaga, Selena Gomez, Ariana Grande και πολλές άλλες, έρχεται η σειρά της Hailey Bieber να δημιουργήσει την δική της σειρά με όνομα «Rhode». Ωστόσο, η ίδια αναφέρει πως γνωρίζει πως η αγορά είναι ήδη κορεσμένη και δεσμεύεται να φέρει κάτι καινοτόμο και ανατρεπτικό.

  Για το όνομα του brand της, η Hailey χρησιμοποίησε το μεσαίο της όνομα που είναι επίσης Rhode. Τα προϊόντα της Bieber θα είναι εξειδικευμένα για την επιδερμίδα. Η 25χρονη έκανε αίτηση για την πατέντα της skin care σειράς της νωρίς το 2019. To μοντέλο έχει γίνει γνωστή για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, είναι έτσι το σωστό πρόσωπο να μας πείσει να αγοράσουμε τα προϊόντα της, εάν υπόσχονται αντίστοιχα αποτελέσματα.

  Σύμφωνα με την ίδια, έχει στείλει σε influencers και make-up artists μερικά δείγματα από τα καλλυντικά της και έχει λάβει πολύ θετικές ανταποκρίσεις.

  Το logo του brand καθώς και τις πρώτες εικόνες δημοσίευσε η Bieber στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

  Το λανσάρισμα του brand θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2022, σύμφωνα με το Allure. Έχει ήδη αποκτήσει το δικό του Instagram προφίλ και υπάρχει και η αντίστοιχη ιστοσελίδα, καμία από τις δύο όμως δεν περιέχει ακόμη περιεχόμενο.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Πώς η παραδοσιακά αντρική κινέζικη μόδα αφομοίωσε το Gender-fluid στοιχείο

  5 hair trends που επέστρεψαν από τα 00s

  Παρθενικός Υμένας: Είναι κοινωνική κατασκευή; 7 μύθοι και αλήθειες