Ο Cartier αποκαλύπτει δύο νέα μοντέλα γυαλιών ηλίου Première de Cartier από πολυτελείς υφές και με εμβληματικές λεπτομέρειες που φανερώνουν την απαράμιλλη τεχνογνωσία του Οίκου και την έμφασή του στη λεπτομέρεια.

  Η χρήση αυτών των εκλεκτών υλικών εισήχθη για πρώτη φορά στον κόσμο του Οίκου Cartier το 1992, με το λανσάρισμα μιας πρωτοποριακής συλλογής φτιαγμένης από ξύλο, συλλογή που  καθιερώθηκε και εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια.

  Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη συγκεκριμένη συλλογή απαιτούν χειρισμό υψηλής ακριβείας δίνοντας τον τόνο για μια μοναδική αλληλεπίδραση και αρμονία μεταξύ κομψότητας και δεξιοτεχνίας. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά εκφράζονται  εξαιρετικά στα νέα μοντέλα Première de Cartier που χαρακτηρίζονται από σύγχρονα σχήματα σε ζωντανούς χρωματικούς συνδυασμούς.

  Οι γεωμετρικές κατασκευές συνδυάζουν τη λάμψη των μεταλλικών στοιχείων με τους ξύλινους ή κοκάλινους βραχίονες, τόσο σε κλασσικές όσο και σε πιο ζωηρές αποχρώσεις όπως το κόκκινο ξύλο bolivar, το ξύλο ιταλικής λεύκας και μαύρο ή λευκό κέρατο.

  Κάθε μοντέλο είναι διακοσμημένο με τον συνδυασμό των εμβληματικών μοτίβων Gordon και C de Cartier, ενώ οι βραχίονες φιλοξενούν το έμβλημα Double C décor.

  Στενά ορθογώνια γυαλιά ηλίου με τους φακούς χωρίς πλαίσιο και τους βραχίονες από ξύλο ή κόκκαλο.

   

  Ο τετράγωνος σκελετός είναι διακοσμημένος με τα εμβληματικά μοτίβα C décor και Gordon και με ένα μεταλλικό ντεκόρ που φιλοξενεί την υπογραφή Double C décor στους βραχίονες από ξύλο ή κέρατο.

   

   

   

  Διαβάστε ακόμα στο Nitro.gr

  Certilogo: Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της μόδας

  4 σημεία του σώματος όπου εντοπίζεται η μεγαλύτερη απώλεια σφριγηλότητας και πως θα την αντιμετωπίσεις

  Τα 9 αρχιτεκτονικά «θαύματα» του 2023 που θα αλλάξουν τον κόσμο