Ο David Beckham έχει επιμεληθεί μία συλλογή από διαχρονικά σχέδια φτιαγμένα από εκλεκτά υλικά. Το απαιτητικό του γούστο σε συνδυασμό με την προσοχή στην λεπτομέρεια συνάντησαν την παραδοσιακή δεξιοτεχνία και την σύγχρονη αισθητική. Το αποτέλεσμα αντανακλά το όραμα του Beckham, με συνεχή αφοσίωση στην ποιότητα.

  Στην νέα συλλογή, ξεχωρίζει η σύγχρονη αίσθηση και οι διακριτικές λεπτομέρειες. Αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από γυαλιστερό ασετάτ, με τον τολμηρό σχεδιασμό τους απευθύνονται σε όσους ξεχωρίζουν για το προσωπικό τους ύφος και στιλ, αντλώντας έμπνευση από παγκόσμια ινδάλματα.

  Σχεδιασμένα για ειδικές περιστάσεις τα γυαλιά της συλλογής είναι κατάλληλα τόσο για την ημέρα όσο και τη νύχτα και αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για τις στιγμές που είναι πραγματικά σημαντικές.

  Τολμηρά και κομψά, τα γυαλιά σε τετραγωνισμένο σχήμα από ασετάτ είναι λειτουργικά και ευέλικτα χάρη στο μαγνητικό και εύχρηστο clip-on με φακούς ηλίου. Η χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman διακρίνεται στη μετώπη και στους βραχίονες.

  Ακολούθως, τα vintage γυαλιά ηλίου κυκλοφορούν σε ελαφρώς τετραγωνισμένο σχήμα από ασετάτ, με έντονους όγκους που υπογραμμίζονται από τη μεταλλική λεπτομέρεια Talisman στη μετώπη και στους βραχίονες.

  Ακόμα, θα βρείτε μοντέρνα γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα με αυστηρούς όγκους από έντονο ασετάτ, σχεδιασμένα για παράλληλη χρήση με φακούς οράσεως. Η μεταλλική λεπτομέρεια Talisman διακρίνεται στη μετώπη και στους βραχίονες.

  Τέλος, τα γυαλιά οράσεως έχουν ρετρό έμπνευση με έντονους όγκους και επίπεδη μετώπη, με τη χαρακτηριστική μεταλλική λεπτομέρεια Talisman να διακρίνεται στη μετώπη και στους βραχίονες.

  Με διαχρονικό και κομψό σχεδιασμό, τα μοντέλα γυαλιών ηλίου και οράσεως της σειράς απευθύνονται σε καταναλωτές που αγαπούν τη vintage διάθεση στα αξεσουάρ. Αντλώντας έμπνευση από το Βρετανικό στιλ, συνδυάζουν τέλεια το ρετρό με το σύγχρονο. Ανεπιτήδευτα κομψή, κλασική και σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση, αυτή η σειρά γυαλιών περιλαμβάνει μοντέλα από μέταλλο και ασετάτ, με κοινό παρονομαστή την κορυφαία ποιότητα.

  Διαβάστε ακόμα στο Nitro.gr

  Η τραγική ιστορία πίσω από το διασημότερο άρωμα του Dior

  Γιατί το cargo παντελόνι πρέπει να είναι η βασική σου επιλογή το φθινόπωρο

  Ο οίκος Balenciaga κάνει μία ακόμα ανατρεπτική συνεργασία και αλλάζει τον τρόπο που ντυνόμαστε