Πίνακας Περιεχομένων
  1. TO CONCENTRÉ
  2. TO BOOSTER

  Με έναν εξατομικευμένο συνδυασμό ενός Concentré και ενός Booster που αναμειγνύονται επιτόπου, το Fusio-Dose μεταμορφώνει αμέσως τα μαλλιά σε πλήρη σύνδεση με την διάγνωση του κομμωτή και τις ανάγκες της πελάτισσας.

  Το Fusio-Dose είναι μια μοναδική υπηρεσία υγρής περιποίησης που παρέχεται στα κομμωτήρια από επαγγελματίες κομμωτές. Μέσω της ανάμειξης, εκείνη την ώρα, επιτόπου, ενός εξατομικευμένου συνδυασμού Concentré και Booster, η τελετουργία αυτή αντιμετωπίζει την κύρια αλλά και μια δευτερεύουσα ανάγκη των μαλλιών, με μία ισχυρή δόση περιποίησης. Γρήγορη και εύκολη στην εφαρμογή, απελευθερώνει εκατομμύρια σταγονίδια ενεργών συστατικών μεταμορφώνοντας αμέσως τα μαλλιά. Είναι ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών και κάθε ανάγκη.

  TO CONCENTRÉ

  Καλύπτει την κύρια ανάγκη των μαλλιών, την οποία προσδιορίζει ο κομμωτής κατά τη διάρκεια της διάγνωσης. Αντιμετωπίζει την ξηρότητα, το πορώδες, την έλλειψη πυκνότητας, και άλλα δομικά προβλήματα.  Αντιστοιχεί σε μια από τις έξι βασικές σειρές περιποίησης Kérastase.

  TO BOOSTER

  Έχει αποτέλεσμα ομορφιάς, και καλύπτει μια προσωπική ανάγκη που διατυπώνει η ίδια η πελάτισσα.  Στοχεύει στη λάμψη, τη θρέψη, τη φωτεινότητα του χρώματος, και σε άλλα θέματα καλλυντικής φύσης. Είναι εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στην περιποίηση της επιδερμίδας, και τα οποία οι πελάτισσες γνωρίζουν και ζητούν.

  Το σύστημα Fusio-Dose εκσυγχρονίστηκε πλήρως, ώστε να απευθύνεται σε μια νέα γενιά καταναλωτριών που ασχολούνται και είναι εξοικειωμένες με την υγεία και την περιποίηση. Αντιπροσωπεύοντας ένα ευρύτερο φάσμα τύπων και υφών μαλλιών, τα Concentré αντιστοιχούν σε εμβληματικές, αγαπημένες σειρές της Kérastase και περιέχουν κάποια από τα δημοφιλέστερα ενεργά συστατικά που αναζητούν οι σύγχρονες καταναλώτριες. Με έξι Concentré και πέντε Booster, η νέα σειρά Fusio-Dose προσφέρει 30 πιθανούς συνδυασμούς για κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης με εξατομικευμένο τρόπο και άμεσα, μεταμορφωτικά αποτελέσματα.

  Μοντέρνες συσκευασίες από ανακυκλωμένα υλικά, που θυμίζουν συσκευασίες προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας και αποπνέουν πολυτέλεια και τεχνική εξειδίκευση. Οι ανανεωμένες συσκευασίες Fusio-Dose αντανακλούν τον επαγγελματισμό της σειράς, ενώ βάζουν το skinification, δηλαδή τα ενεργά συστατικά που προέρχονται από την περιποίηση της επιδερμίδας, στο επίκεντρο της εμπειρίας. Με χρωματική κωδικοποίηση ώστε να αντικατοπτρίζουν τις εμβληματικές σειρές Kérastase και τα οφέλη περιποίησης, τα Concentré και τα Booster «κουμπώνουν» μεταξύ τους με ένα κλικ συνδυάζοντας μοναδικά τις συστάσεις του κομμωτή με τις επιθυμίες της πελάτισσας. Σε κάθε συσκευασία αναγράφονται τα ενεργά συστατικά περιποίησης που έχουν χρησιμοποιηθεί στη σύνθεση, ώστε να είναι σαφή τα οφέλη που θα αποκομίσει η πελάτισσα κατά την επίσκεψή της στο κομμωτήριο.

  Οι νέες συνθέσεις Fusio-Dose αντλούν τη δύναμή τους από την επιστήμη και από την περιποίηση της επιδερμίδας. Αξιοποιώντας τις πολυάριθμες επιστημονικές καινοτομίες πίσω από τις εμβληματικές σειρές της μάρκας, καθένα από τα έξι Concentré Fusio-Dose προσφέρει μια σούπερ ενισχυμένη δόση στοχευμένης περιποίησης αντιμετωπίζοντας αμέσως τις πιο επείγουσες ανάγκες των μαλλιών. Σχεδιασμένα να εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα, τα Concentré είναι εμπλουτισμένα με τα πιο ευεργετικά διαθέσιμα συστατικά σε υψηλές συγκεντρώσεις. Έως και 100 φορές μικρότερα από ό,τι αυτά των παραδοσιακών συνθέσεων, τα μόρια Fusio-Dose ενσωματώνονται σε λεπτόρρευστα και υπερ-λεπτόρρευστα γαλακτώματα υψηλής συμπύκνωσης για βέλτιστη, εκπληκτικά ανάλαφρη περιποίηση. Τα νέα Booster εμπλουτίζουν το μείγμα με ισχυρά ενεργά συστατικά που φέρνουν την ιδέα της περιποίησης της επιδερμίδας στον λουτήρα. Έτσι, για πρώτη φορά στο κομμωτήριο, χρησιμοποιούνται αναγνωρισμένα συστατικά από την περιποίηση της επιδερμίδας, τα οποία επιλέχθηκαν για τα οφέλη τους για τα μαλλιά αλλά και για τις συναφείς αναζητήσεις SEO. Booster και Concentré, μαζί, προσφέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα που μεταμορφώνουν πραγματικά τα μαλλιά σε μία τελετουργία.

  Η συλλογή Fusio-Dose φέρνει αγαπημένα αρώματα από δημοφιλείς σειρές περιποίησης Kérastase. Το άρωμα, βασικό στοιχείο κάθε τελετουργίας μαλλιών Kérastase, είναι απαραίτητο συστατικό μιας πολυτελούς εμπειρίας στο κομμωτήριο. Κάθε Concentré Fusio-Dose αναδύει το άρωμα της σειράς στην οποία αντιστοιχεί, δίνοντας στην πελάτισσα τη δυνατότητα να θυμηθεί οικεία αρώματα ή να ανακαλύψει μια νέα σειρά Kérastase όσο απολαμβάνει την τελετουργία Fusio-Dose. Τα Booster δεν έχουν άρωμα, οπότε το άρωμα των Concentré είναι αυτό που απογειώνει την τελετουργία και αφήνει την αύρα του στα μαλλιά.

  Οι τοίχοι Fusio-Dose θα ανανεωθούν για να συμπεριλάβουν το νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, με ισχυρότερη οπτική ταυτότητα στον λουτήρα, διευκολύνοντας την πελάτισσα να αλληλεπιδράσει με την ιστορία των προϊόντων και να κατανοήσει πληρέστερα πώς αυτά ανταποκρίνονται στις δικές της ανάγκες.

  Διαβάστε ακόμα στο Nitro.gr

  Έχεις λιπαρές ρίζες και ξηρές άκρες; Η νέα σειρά της Kérastase υπόσχεται να τα εξισορροπήσει

  Cowboy boots: Αυτή είναι η τάση στις μπότες τον χειμώνα του 2022

  Η αποτελεσματική μέθοδος 4-7-8: Την συστήνουν οι ειδικοί σε όσους δεν κοιμούνται από άγχος