Πίνακας Περιεχομένων
  1. 1. Ο ενεργειακός τύπος

  Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο σεξουαλικά. Άλλοι ερεθίζονται ενεργειακά, άλλοι είναι πιο kinky, άλλοι προσαρμόζονται στις επιθυμίες των συντρόφων τους. Δεν υπάρχει φυσιολογικό και μη, όλα είναι αποδεκτά στο σεξ – αρκεί να υπάρχει συναίνεση. Μάθε το δικό σου τύπο – και του συντρόφου σου και απόλαυσε το σεξ ολοκληρωτικά. Τα υπόλοιπα θα στα πει η Ειρήνη Χειρδάρη.

  1. Ο ενεργειακός τύπος

  Αν ανήκεις σε αυτόν τον τύπο σεξουαλικότητας, το σεξ για σένα μπορεί να γίνει πνευματική, υπερβατική εμπειρία. Ο ενεργειακός τύπος σεξουαλικότητας είναι παρεξηγημένος, γιατί η mainstream σεξουαλική κουλτούρα δεν έχει ιδέα από  πνευματικότητα του σεξ, δεν ασχολείται με ταντρικό έρωτα, ή με την Σεξουαλική Αλκημεία (άλλος δρόμος για το ενεργειακό σεξ, παρεμφερής του τάντρα).  Ακόμη και αν δεν έχεις όντως ασχοληθεί ποτέ ενεργά με κάποιον από αυτές τις φιλοσοφίες του έρωτα, μπορείς να καταλάβεις εύκολα αν η σεξουαλικότητά σου είναι ενεργειακή. Πολλές ενεργειακές γυναίκες έχουν ήδη την εμπειρία του να έχουν οργασμό χωρίς καν να τις αγγίζει ο σύντροφός σου. Αν έχεις αυτό το χάρισμα, πήγαινε οπωσδήποτε σε μια σχολή Τάντρα ή μάθε Σεξουαλική Αλκημεία (με «κ», όχι με «χ». Θα βρεις εκπαίδευση στην Σεξουαλική Αλκημεία και στο www.sexacademy.eu).

  Οι δυνατότητές σου είναι πραγματικά σπουδαίες και αν απελευθερώσεις το ερωτικό δυναμικό σου με μια σωστή καθοδήγηση ενεργειακού δασκάλου, θα δεις ότι γίνεσαι ερωτικός σούπερ-ήρωας.  Το χαρακτηριστικό του ενεργειακού τύπου είναι ότι η ερωτική του ενέργεια δεν συσσωρεύεται στα  γεννητικά όργανα, (ώστε να αναζητά να την εκτονώσει με μια γρήγορη διείσδυση), αλλά την στέλνει από τα γεννητικά όργανα σε όλο το σώμα. Έτσι, μπορεί να έχει και τον περίφημο «οργασμό σε όλο το σώμα». Δηλαδή στο λαιμό, στο αυτί, στο γόνατο κλπ. Και μάλιστα, μπορεί να έχει καθαρά ενεργειακούς πολλαπλούς οργασμούς, χωρίς καν άγγιγμα στο σώμα.

  Δες και τους άλλους 4 τύπους στο βίντεο της Ειρήνης Χειρδάρη στο Thenotebook.gr

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Medical Slave: Το αμφιλεγόμενο σεξουαλικό φετίχ που φλερτάρει στα όρια του επικίνδυνου

  Menstrual Cup 101: Τέλος τα ταμπόν και οι σερβιέτες – Το κύπελλο περιόδου θα σου «λύσει τα χέρια»

  Εσύ ακούς το έντερο σου; Τόσο συχνά πρέπει να «πηγαίνεις στην τουαλέτα» σύμφωνα με ειδικούς