Ο Chris Hemsworth εκτός από ηθοποιός από το πάνω ράφι, είναι και ένας τύπος που σωματικά βρίσκεται επίσης στο πάνω ράφι. Για την ακρίβεια, αυτό το στοιχείο του είναι που τον έχει ανεβάσει επίπεδο υποκριτικά. Και γι΄αυτό εδώ και μερικά χρόνια έχει αναπτύξει μια εφαρμογή γυμναστικής, όπου προτείνει προγράμματα πάντοτε με τη συμβολή των προσωπικών του γυμναστών, ανάλογα με το τι στόχους έχει ο κάθε χρήστης. Και για το Πάσχα, για την post-Πάσχα περίοδο, έχει ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα.

  Ο Hemsworth έχει περάσει από διάφορα στάδια για τις ανάγκες ρόλων του. Έχει γίνει σούπερ bulked για το Thor: Love And Thunder, έχει γίνει πιο στεγνός και γραμμωμένος με έμφαση στην ευλυγισία για το Extraction, έχει διαφοροποιήσει εν γένει το πρόγραμμά του ανάλογα με τις απαιτήσεις. Άλλη εκγύμναση κάνεις αν θες καλύτερο mobility, άλλη αν θες να πας για bodybuilding.

  Άλλη γυμναστική θες για να κάψεις όσα έφαγες το Πάσχα και να προλάβεις τα περιττά κιλά πριν αυτά στρογγυλοκαθίσουν στο σώμα σου και δη στο στομάχι σου. Έτσι, ο ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram του ένα πρόγραμμα 10 ασκήσεων, σε 5 σετ των δύο, με 20 δευτερόλεπτα διάλειμμα ανάμεσα σε κάθε σετ. Αυτό το σύνολο προτείνει να το κάνεις τουλάχιστον 3 φορές, ενώ αν είσαι πιο ψημένος και με καλή αντοχή, το πας και για 4ο γύρο.

  Μπορεί να φαίνεται εύκολο στην πρώτη γύρα, αλλά επειδή το δοκιμάσαμε, κάπου στα μισά του 3ου σετ, σου βγάζει τη γλώσσα έξω και σε ωθεί πέρα από τα όρια σου. Αυτός δεν είναι όμως και ο στόχος της γυμναστικής;

  Τσέκαρε το, δοκίμασε το και τα αποτελέσματα θα σε ανταμείψουν για τον μπόλικο ιδρώτα που θα στάξεις. Κι αυτό είναι το σίγουρο.

  Διάβαστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Ο Chris Hemsworth σου δίνει το απόλυτο burner workout για να μην «καείς» από το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

  Ο Chris Hemsworth επιβεβαίωσε με ένα workout βίντεο το 2ο μέρος της πιο εμπορικής ταινίας του

  Mighty Thor: Όσα ξέρουμε για την μεταμόρφωση της Jane Foster σε «Goddess of Thunder»