Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν αρχίσει οι φήμες για την επιστροφή της στο Survivor μετά την περσινή σύντομη εμπειρία που στιγματίστηκε από την οικειοθελή αποχώρηση της λόγω του ότι είχε καταπονηθεί η υγεία της. Η Κάτια Ταραμπάνκο, αν είχε μείνει πέρσι, θα είχε πάει με άνεση μέχρι τον τελικό, καθώς και αγωνιστικά ήταν καλή, αλλά και πολύ ανώτερη σε προσωπικότητα από όλους τους υπόλοιπους παίκτες, με τηλεοπτικούς πάντοτε όρους.

    Γι΄αυτό και η επιστροφή της στο Survivor στον φετινό κύκλο, αναμένεται να ταράξει τα νερά και να αλλάξει τους συσχετισμούς. Ότι θα μπει ξανά στο ριάλιτι είναι πάνω κάτω γνωστό από μέρες. Αυτό που μάθαμε από τις πληροφορίες μας είναι πως η Κάτια Ταραμπάνκο πετάει στις 22 του Ιανουαρίου για τον Άγιο Δομήνικο, όπου λογικά θα περάσει κάποιες ημέρες σε ξενοδοχείο υπό τη μορφή καραντίνας και είναι πιθανό να εισέλθει στο ριάλιτι τις τελευταίες ημέρες του μήνα ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

    Κατά πάσα πιθανότητα κιόλας, η είσοδος της θα γίνει σε ένα σημείο που θα αλλάξουν οι ομάδες και δεν θα είναι πια Διάσημοι και Μαχητές, αλλά Κόκκινοι και Μπλε και θα γίνει ανάμειξη. Υπενθυμίζεται πως εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο, στο Survivor θα μπει και ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ υπάρχει και η αναμονή για την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη που παραμένει στο νοσοκομείο και είναι πιθανό να αποχωρήσει κι αυτή από το ριάλιτι.

    Σε κάθε περίπτωση, η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες μεταφέροντας κλίμα από τον έξω κόσμο στους παίκτες και σαφώς μπαίνει με τον αέρα του μεγάλου φαβορί. Ακόμα μεγαλύτερο κι από τον Βαλάντη!