Πίνακας Περιεχομένων
    1. Ποια τα πλεονεκτήματα του Link Sticker

    Το Instagram αποφασίζει να βάλει τέλος στο swipe up, το οποίο αποτελούσε προνόμιο των λίγων που έχουν σπάσει το φράγμα των 10.000 followers. Σύμφωνα με το The Verge, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σχεδιάζει να επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να παραπέμπουν σε εξωτερικές σελίδες, που θα γίνεται πλέον μόνο με ένα tap.

    Το Instagram θα έχει «αυτοκόλλητα» συνδέσμους τα οποία θα παραπέμπουν στα link. Αποφάσισε να αποσύρει το swipe up προκειμένου να «απλοποιήσει την εμπειρία δημιουργίας ιστοριών» και να προσφέρει περισσότερο «δημιουργικό έλεγχο», δεδομένου ότι οι χρήσεις μπορούν να μορφοποιήσουν την εμφάνιση αυτοκόλλητων.

    Η δημοφιλής λειτουργία, η οποία θα καταργηθεί στις 30 Αυγούστου, επέτρεψε στις επιχειρήσεις και τους inlfuencers να κατευθύνουν τους viewers και τους ακόλουθους σε έναν σύνδεσμο όπου θα μπορούσαν να μάθουν περισσότερα για ένα συγκεκριμένο προϊόν, υπηρεσία ή να διαβάσουν ένα άρθρο. Το Instagram είπε ότι θα αλλάξει το widget “swipe up” προς όφελος ενός νέου Link Sticker που δοκιμάζεται τους τελευταίους μήνες με λίγους χρήστες. Στις 30 Αυγούστου, το Link Sticker θα κυκλοφορήσει στο γενικό Instagram χρήστες.

    Το Instagram ειδοποιεί τους χρήστες για την αλλαγή, λέγοντας ότι θα ξεκινήσει τη μετατροπή όσων έχουν αυτήν τη στιγμή πρόσβαση στη λειτουργία Swipe-Up στη λειτουργία Link Sticker. Αυτό θα περιλαμβάνει και πάλι επιχειρήσεις και influencers που είτε είναι verified είτε έχουν ορισμένο αριθμό followers , που λέγεται ότι είναι τουλάχιστον 10.000 ακόλουθοι.

    TikTok Stories: Η νέα λειτουργία που θα έρθει σύντομα στην εφαρμογή

    Ποια τα πλεονεκτήματα του Link Sticker

    Το νέο Link Sticker λέγεται ότι έχει μερικά βασικά πλεονεκτήματα έναντι του συνδέσμου swipe-up. Πρώτα απ ‘όλα, θα προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο στους χρήστες στις Ιστορίες τους. Το Link Sticker, όπως και άλλα widgets του Instagram, θα επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών στυλ, να αλλάξουν το μέγεθος του αυτοκόλλητου και στη συνέχεια να το τοποθετήσουν οπουδήποτε στην ιστορία.

    Επιπλέον, οι viewers θα μπορούν επίσης να αντιδρούν και να απαντούν σε αναρτήσεις που έχουν προσαρτημένο το αυτοκόλλητο συνδέσμου, όπως σε κάθε άλλη ιστορία. Προηγουμένως, αυτό δεν ήταν δυνατό σε αναρτήσεις με το σύνδεσμο swipe-up, καθώς η χειρονομία για άμεσες αντιδράσεις είναι επίσης ένα σύρσιμο προς τα επάνω, ανέφερε το Instagram.

    Τα αυτοκόλλητα συνδέσμων θα είναι προσβάσιμα μόνο για όσους έχουν πρόσβαση σε Swipe up. Το Instagram, ωστόσο, δήλωσε ότι αξιολογεί αν θα επεκτείνει τα αυτοκόλλητα Link σε περισσότερους λογαριασμούς στο μέλλον.

    Φωτογραφία: Unsplash/ souvik-banerjee