Μπορεί ο σολομός που καλλιεργείται σε εργαστήρια να λύσει το πρόβλημα της υπεραλίευσης;

Ο σολομός έχει γίνει από τα πιο αγαπημένα ψάρια σε όλον τον κόσμο και μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους, ακόμα και ωμός. Για να φτάσει στο πιάτο μας και στη φωτογραφία του Instagram, όμως, απαιτείται μια διαδικασία, που πλέον θεωρείται απειλητική. Η δημοτικότητα του είχε υψηλό κόστος και ο πληθυσμός του άγριου σολομού του … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μπορεί ο σολομός που καλλιεργείται σε εργαστήρια να λύσει το πρόβλημα της υπεραλίευσης;.