Nitro magazine official logo
Life

Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ: Φλερτάρουν, βγαίνουν ραντεβού ή τα media έπαθαν παράκρουση;

Τα απόνερα του Friends Reunion φέρνουν τη Τζένιφερ Άνιστον και τον Ντέιβιντ Σουίμερ σε μια διαδικασία πραγμάτωσης του ονείρου εκατομμυρίων τηλεθεατών της σειράς

Τζένιφερ Άνιστον

Πίνακας Περιεχομένων

Στα τέλη Μαΐου, το HBO Max δημοσίευε το πολυαναμενόμενο επεισόδιο για το Friends Reunion και το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο απ΄όλα, ήταν η αποκάλυψη του Ντέιβιντ Σουίμερ και της Τζένιφερ Άνιστον για τα ερωτικά συναισθήματα ου έθρεφαν ο ένας για τον άλλο στη διάρκεια της σειράς. «Πότε θα ήμουν ερωτευμένος εγώ μαζί της και θα είχε σχέση, πότε αυτή και θα είχα σχέση εγώ», είχε πει μέσες άκρες ο Σουίμερ, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη του καστ αποκάλυπταν πως στα γυρίσματα οι δυο τους συμπεριφέρονταν με τέτοιο τρόπο, που θεωρούσαν ότι σύντομα θα γίνουν ζευγάρι.

Πάμε να κάνουμε λοιπόν ένα χρονικό μπρος πίσω. Είναι 1994. Τα Φιλαράκια έχουν μόλις κάνει πρεμιέρα. Η πρώτη σεζόν πάει ανέλπιστα καλά και μέσα σε λίγους μήνες γίνεται η πιο συζητημένη σειρά της εποχής. Ένα από τα gimmicks της είναι ο σφοδρός έρωτας του Ρος για τη Ρέιτσελ. Για τα επόμενα 9 χρόνια αυτό το δίπολο θα βρεθεί μαζί, θα χωρίσει, θα ξαναβρεθεί μαζί, θα ξαναχωρίσει, θα περάσουν φάσεις που ο ένας θα είναι ερωτευμένος με τον άλλον χωρίς αμοιβαιότητα και στη 10η σεζόν θα αποφασίσουν πως δε γίνεται να είναι χώρια.

Στην πραγματική ζωή, μπορεί ο Ντέιβιντ και η Τζένιφερ να μην έχουν βρεθεί μαζί ή να μην είχαν ένα break, αλλά το σενάριο αντέγραψε ξεκάθαρα τα τότε συναισθήματα τους. Τώρα, μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στη 1οη σεζόν. Ο Σουίμερ είναι χωρισμένος. Η Άνιστον ελεύθερη εδώ και 2 χρόνια. Μετά το reunion όλο το διαδίκτυο βούιξε ότι πρέπει να τα φτιάξουν και πως είναι η καταλληλότερη στιγμή. Τέτοια που δεν θα ξαναβρεθεί στο μέλλον.

Kit Harington: Η μάχη με την κατάθλιψη και ο εθισμός στο αλκοόλ μετά το Game of Thrones

Όσο κι αν δεν το είχαν σκεφτεί ως τότε οι δυο τους, δε γίνεται παρά να μπήκαν σκέψεις μετά απ΄αυτό. Σίγουρα η Κόρτνι Κοξ και ο Ματ Λεμπλάνκ θα επιχείρησαν και πριν το επεισόδιο να τους πείσουν να το δοκιμάσουν. Θα ήταν κάτι το ιδανικό για την παρέα. Θα ήταν όμως κι ένα ρίσκο σε περίπτωση που δεν πήγαινε καλά η σχέση. Χμμ, σας θυμίζει κάτι μήπως αυτό; Ακριβώς όσα λέγονταν στο τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, όταν η Ρέιτσελ έμαθε ότι ο Ρος τη βλέπει ερωτικά.

Έτσι λοιπόν, εύλογα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες πως Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ φλερτάρουν και δοκιμάζουν να πάνε από τη φιλία στον έρωτα, με το βρετανικό μέσο Closer να επικαλείται πηγή από τον ευρύτερο κύκλο των δύο ηθοποιών.

Από τους Bennifer στους Davifer

Ο Σουίμερ φέρεται να απέρριψε τα σενάρια που έχουν υφανθεί, αλλά η ελπίδα έχει ανάψει μέσα στις καρδιές των απανταχού fans που περιμένουν 17 χρόνια για κάτι τέτοιο.

Πέρα από τους φανατικούς της σειράς όμως, υπάρχει και κάτι άλλο. Ζούμε στην περίοδο που μια άλλη Τζένιφερ επέστρεψε σε έναν παλιό έρωτα. Η Λόπεζ με τον Άφλεκ, πέραν του ότι είναι όντως μαζί, έδειξαν κι ένα μονοπάτι στα lifestyle media για να κάνουν έναν κονστρουκτιβισμό του popularity τους, πατώντας πάνω σε φήμες.

Τα άρθρα για την επανασύνδεση των Bennifer διαβάζονται διαρκώς, πουλάνε τρελά οι κοινές τους φωτογραφίες και το διαδίκτυο παραληρεί. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν βλέπαμε μια φωτογραφία όπου η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντείβιντ Σουίμερ φιλιούνται…Κάτι τέτοιο προφανώς και δε θα συνέβαινε ακόμα κι αν ήταν ζευγάρι, καθώς δεν είναι του χαρακτήρα τους.

Για ένα μεγάλο διάστημα 2-3 ετών η Τζένιφερ Άνιστον ήταν αγαπημένο θέμα των media ως προς την εγκυμοσύνη της. Πότε την έβγαζαν έγκυο, πότε ακολουθούσαν δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν ως τεθλιμμένη χήρα επειδή δε μπορεί να κάνει παιδί. Η ίδια ποτέ της δεν τροφοδότησε κάτι απ΄όλα αυτά. Ίσα ίσα που ψυχικά ήταν σκληρό να διαβάζει όλα αυτά και να της δημιουργούν την αίσθηση πως αν δεν κάνει παιδί, θα πρέπει να ζει μια θλιβερή ζωή.

Τα media, ειδικά αυτά της gossip σκηνής, βασίζονται στο φαίνεσθαι και στο «what if?», παρά στο είναι και στο «actual fact». Και το φαίνεσθαι μιας σχέσης ανάμεσα στους Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ είναι απείρως ελκυστικότερο από την όποια πραγματικότητα.

Η Άνιστον πάντως, διατηρεί καλές σχέσεις με πολλούς, όπως με τον Τζάστιν Θερού και τον Μπραντ Πιτ, με τον οποίο επίσης την είχαν συνδέσει πριν κάμποσους μήνες. Τη νοιάζει όσα λέγονται; Ευτυχώς όχι!

follow us on social media